3DVijesti

Prve univerzalne 3D naočale stižu na tržište Japana

Sanwa, nepoznata kompanija van Japana, no prilično popularna na njegovim otocima po periferiji i sitnicama za PC fanatike, danas je predstavila novi par 3D naočala za koje tvrdi da su univerzalne. Model 400-3DGS001 bi trebao biti kompatibilan sa svim 3D televizorima koji se prodaju na prostoru Japana, uključujući poznate proizvođače poput Sonyja, Panasonica, Sharpa i Toshibe. Naočale su crne boje i klasičnog dizajna, mase 55 grama, a moguće ih je puniti putem USB kabela. Okvirna cijena iznosi nešto više od 500 kuna, a naočale je moguće naručiti online putem Sanwa Direct web stranice. Podsjetimo, univezalnih rješenja već neko vrijeme postoji na tržištu (poput Xpand Universal X103 3D naočala), no upitna je njihova popularnost i iskoristivost obzirom da nisu posebno povoljne, a rijetko tko posjeduje više od jednog 3D televizora kod kuće [Akihabara].

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!