3DAudio-video uređajiCES - Las VegasSajmovi elektronikeVijesti

CES 2011: Sony najavio 27 modela HDTV-a

Sony za 2011. godinu najavljuje čak 27 različitih modela televizora podijeljenih u 9 serija, izvještava Engadget HD. Čak više od polovine (16 modela) je 3D kompatibilno, a njih 22 će podržavati internet podatkovne servise. Nekoliko će modela biti kompatibilno sa specijalnom Sonyjevom 720p kamerom (CMU-BR100), namijenjenu za Skype video komunikaciju. dok će dio modela podržavati Gorilla Glass (otpornost na ogrebotine, udarce, dulja trajnost). Najsnažnija serija XBR-HX929 će ponuditi novu tehnologiju lokalnog zatamnjenja (Intelligent Peak LED backlight), kao i Media Remote aplikaciju koja omogućuje upravljanje putem iPhone i Android mobitela. Serija 929 je najavljena za travanj u dijagonalama od 26, 55 i 65 inča, dok bi ostali modeli tržište trebali ugledati između veljače i svibnja. [Engadget HD]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!