Home » Vijesti » Kupnjom Sony Bravia HD televizora besplatno dobivate PlayStation 3

Kupnjom Sony Bravia HD televizora besplatno dobivate PlayStation 3

PlayStation 3Evo jedne super skupe ponude koja će se kupcima dubljih džepova itekako isplatiti. Ponuda vrijedi samo za australce, tako da mi možemo samo sanjati o takvoj ponudi kod nas. U Australiji Sony poklanja PlayStation 3 konzolu s 40 GB-nim tvrdim diskom uz kupnju Bravia LCD televizora pune HD rezolucije. Ponuda je vrijedila od 21. do 28. prosinca i to za XBR, X i W Bravia modele.


“Naša pun-HD Bravia zaslon pokazuje fenomenalne detalje videa u HD rezoluciji i ima li uopće bolji način da se uživa u vrhunskim sadržajima koje nude Blu-ray mediji od kombinacije 1080p zaslona i PlayStation 3 konzole?”, kaže senior menadžer za prodaju za Sony Australiju, Graham Koegh. “Sony pridaje jednaku pažnju opremi koliko i sadržaju koji će se na njoj gledati. Sada će korisnici dobiti najbolju kombinaciju za ultimativno prepuštanje HD čarima.”

Sony Bravia puni-HD zasloni nisu jeftini, no uz besplatni PlayStation u paketu, siguran sam da će novac lakše odlepršati iz novčanika (ili nule i jedinice s kreditne kartice).

Izvor: psxextreme.com

About Darko Hlušička - Darco

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kada je po prvi puta pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Usporedni test Vivax DVB-T2 181 i Intek HD-T52IR DVB-T2 HEVC prijamnika

Deset godina nakon što smo kupovali DVB-T prijamnike za gledanje digitalnog TV programa preko antene, ...

Pogledajte kako izgleda u akciji Samsungov rotirajući The Sero TV

U Harvey Normanu u Zagrebu smo imali priliku napraviti brzi test i provjeriti što je ...