Home » Vijesti » Axiom Audio ide na zid sa svojim T2 zvučnicima

Axiom Audio ide na zid sa svojim T2 zvučnicima

Axiom Audiu je definitivno metoda vlastite ugradnje prirasla srcu. Između ugradnje prilagođene kupcu i novo predstavljenih T2 zvučnika “u zidu”, bit ćete u mogućnosti u potpunosti prilagoditi ovaj proizvod svojoj unutarnjoj okolini. Pročelje od 11.65 x 6.4 inča koje se nalazi malo dalje od 0.5 inča od zida bi se trebalo prilično dobro umetnuti u vaš interijer. No tu se ne radi samo o ljepoti proizvoda jer su i njegove audio osobine odlične. T2 zvučnici izvode se od Axiomovih M2 zvučnika za police i odlikuju se aluminijskim subwooferom od 5.25 inča i visokotonskim zvučnikom od 1 inča. Njihov raspon frekvencija je od 70Hz do 22kHz. Može se očekivati više Axiomovih modela u bliskoj budućnosti, ali do tada se možete zadovoljiti sa ovim po cijeni od 446 dolara po paru.

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

sony-ht-2014-header

CES 2014: Sony predstavio nove audio komplete za kućno kino

Sony je na CES-u predstavio dva nova soundbara i jedan Sound Stand komplet kao kompaktna ...

logitech-z553-header

Logitech Z553 – novi 2.1 komplet zvučnika jedinstvenog dizajna i kvalitetnog zvuka

Švicarski Logitech, kompanija poznata po inovativnih rješenjima u računalnom upravljanju i raznovrsnim audio/video rješenjima, na ...