Home » Vijesti » Novi Blu-ray naslovi

Novi Blu-ray naslovi

Tjedni prolaze, a novi naslovi na Blu-ray mediju polako dolaze, stoga donosimo pregled najnovijih izašlih od 3. lipnja pa do danas.


3. lipnja zbio se veliki dan za Blu-ray zajednicu: Paramount je ponovno izbacio na tržište 32 Blu-ray filma koji su bili dostupni prije prelaska na propali HD DVD medij. Nakon što je oplakivanje završilo, Paramount vraća spomenuta 32 naslova, te izbacuje nove, a koji uključuju Cloverfield, There Will Be Blood i Blades of Glory. Ovo je popis naslova koji su izašli 3.lipnja:

Sutra na tržište dolaze četiri nova naslova, od kojih je najzanimljiviji HD transfer klasika Ljudi u Crnom s Will Smithom i Tommy Lee Jonesom. Tu je i Warner-ov Fool’s Gold, propošan akcijsko avanturistički film s Matthew McConaghey, Kate Hudson i Donaldom Sutherlandom.

Suma: 622 naslova za Blu-ray format

Izvor: EngadgetHD

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*