Home » Vijesti » HD Televizija slavi tri godine postojanja

HD Televizija slavi tri godine postojanja

Točno prije tri godine, gotovo u sat točno, registrirana je danas mnogima dobro poznata domena hdtelevizija.com, a koja je tokom godina postala svojevrsnom bazom kvalitetnih informacija o HDTV-u na hrvatskom jeziku. Prije godinu dana, na drugi rođendan stranice, hvalili smo se brojkama od 2.200 komentara na ukupno 700 tekstova na stranici, kao i s više od 1.800 članova na forumu, a danas se možemo još više ponositi sveukupno većim brojkama za svaki od ovih podataka. Tako se trenutno na stranici nalazi preko 6.600 komentara na 962 teksta, a na forumu se trenutno nalazi nešto više od 3.100 članova koji su osigurali čitavu kolekciju komentara, vlastitih iskustava i pitanja u više od 28.000 postova.

 2010. je na stranici donijela ukupno 20 recenzija televizora, testove najatraktivniji media centara, kao i srodne opreme, a nadamo se kako smo kroz njih rasvjetlili barem dio misterija koji svakodnevno otkrivaju mnogi zabljesnuti stotinama različitih zaslona i tehničkih proizvoda u trgovinama diljem regije. Obzirom na pozitivne komentare smatramo da smo u našim nastojanjima uspjeli, te nam to daje motivaciju da i iduće godine budemo s vama, otkrivajući novosti u nadolazećim HDTV tehnologijama. 

Hvala svim posjetiteljima stranice na podršci, kao i svim našim poslovnim partnerima  na pomoći! Nadamo se uspješnom nastavku i u 2011. godini!

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

16 komentara

 1. Sretno, i dabogda bilo jos 103g.

 2. I dalje nam budite ovako dobri!

 3. Hvala vama i vašem trudu oko portala/foruma, samo tako nastavite i bit aemo još bolji iduae godine.

 4. Svaka vam dala!!!

 5. čestitke vama za ro?endan i hvala vam na odličnim recenzijama !
  Naravno, želim vam da i ubuduae zadržite objektivnost i nepristranost koju ste imali do sada, jer je ona jedan od glavnih faktora vaše veličine i popularnosti.

 6. Hvala svima u ime cijele redakcije HDtelevizije i naravno svake godine cemo nastojati da budemo jos kvalitetnije i da donesemo jos veci broj recenzija i unaprijedimo kvalitet samog sajta.

 7. sve je ok. Imate jedan mali problem.Nemogu se otvoriti neke recenzije,kao panasonic tx-p42g20e.Hvala.Želim Vam još puno uspjeha.

 8. Pridružujem se svim ovim čestitarima.Hvala Vam na dosadašnjem trudu,te Vam želim sve najbolje u Novoj 2011.

 9. sve najbolje ,samo tako nastavite.Puno srece u novoj godini

 10. Sretna vam trogodišnjica! Od previše čitanja vaših recenzija i stranica foruma, znala me zaboliti glava… od slatkih briga što da se kupi! :) Živi i zdravi bili i OLED recenziju doživjeli!

 11. Sve najbolje povodom treae godišnjice, ostanite kakvi jeste, mislim da ste pomogli velikom broju ljudi u nedoumicama i sigurno uštedjeli puno novca koji bi možda bio bespotrebno potrošen, svaka čast i sve najbolje još jednom…. :)

 12. Šta drugo reai nego samo naprijed, i budite još bolji i sve zahvale na izvrsnim recenzijama i savjetima. Tako?er, želim Vam čestitat nadolazeae praznike.

 13. cestitke!razmazili ste nas kvalitetom!hvala za to! sve najbolje Vama i svima koji posjecuju ove stranice!

 14. Iskrene čestitke i sve najbolje povodm božianih blagdana HD timu, urednicima, forumašima i čitateljima. LP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*