Vijesti

HD Televizija slavi tri godine postojanja

Točno prije tri godine, gotovo u sat točno, registrirana je danas mnogima dobro poznata domena hdtelevizija.com, a koja je tokom godina postala svojevrsnom bazom kvalitetnih informacija o HDTV-u na hrvatskom jeziku. Prije godinu dana, na drugi rođendan stranice, hvalili smo se brojkama od 2.200 komentara na ukupno 700 tekstova na stranici, kao i s više od 1.800 članova na forumu, a danas se možemo još više ponositi sveukupno većim brojkama za svaki od ovih podataka. Tako se trenutno na stranici nalazi preko 6.600 komentara na 962 teksta, a na forumu se trenutno nalazi nešto više od 3.100 članova koji su osigurali čitavu kolekciju komentara, vlastitih iskustava i pitanja u više od 28.000 postova.

 2010. je na stranici donijela ukupno 20 recenzija televizora, testove najatraktivniji media centara, kao i srodne opreme, a nadamo se kako smo kroz njih rasvjetlili barem dio misterija koji svakodnevno otkrivaju mnogi zabljesnuti stotinama različitih zaslona i tehničkih proizvoda u trgovinama diljem regije. Obzirom na pozitivne komentare smatramo da smo u našim nastojanjima uspjeli, te nam to daje motivaciju da i iduće godine budemo s vama, otkrivajući novosti u nadolazećim HDTV tehnologijama. 

Hvala svim posjetiteljima stranice na podršci, kao i svim našim poslovnim partnerima  na pomoći! Nadamo se uspješnom nastavku i u 2011. godini!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

16 komentara

  1. čestitke vama za ro?endan i hvala vam na odličnim recenzijama !
    Naravno, želim vam da i ubuduae zadržite objektivnost i nepristranost koju ste imali do sada, jer je ona jedan od glavnih faktora vaše veličine i popularnosti.

  2. sve je ok. Imate jedan mali problem.Nemogu se otvoriti neke recenzije,kao panasonic tx-p42g20e.Hvala.Želim Vam još puno uspjeha.

  3. Sretna vam trogodišnjica! Od previše čitanja vaših recenzija i stranica foruma, znala me zaboliti glava… od slatkih briga što da se kupi! :) Živi i zdravi bili i OLED recenziju doživjeli!

  4. Sve najbolje povodom treae godišnjice, ostanite kakvi jeste, mislim da ste pomogli velikom broju ljudi u nedoumicama i sigurno uštedjeli puno novca koji bi možda bio bespotrebno potrošen, svaka čast i sve najbolje još jednom…. :)

  5. Šta drugo reai nego samo naprijed, i budite još bolji i sve zahvale na izvrsnim recenzijama i savjetima. Tako?er, želim Vam čestitat nadolazeae praznike.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!