Obavijesti/ostaloVijesti

Dvije godine HD Televizije

hdtelevizija-2-years

Tempus fugit, kako su govorili stari latini osvrčući se na vrijeme koje ponekad kao da leti, a danas, točno dvije godine kako je s radom započela internetska stranica HD Televizija, mi također možemo reći isto. Nakon više od 2200 komentara na gotovo 700 tekstova na stranici, te odlično prihvaćenom i posjećenom forumu s više od 1800 članova, možemo se s ponosom osvrnuti na protekle dvije godine rada, te obećati kako ćemo nastaviti dalje još ozbiljnije, uz mnoge novosti o kojima ćete uskoro moći čitati na ovim stranicama. U pripremi je već neko vrijeme engleska inačica stranice, kompletan redizajn uz bolju intuitivnost i strukturu stranice, kao i bolji fokus na recenzije, upute i edukativne članke.

Nadamo se da smo dosadašnjim radom i ustrajnošću pokazali mnogima, a posebno predstavnicima pojedinih tržišnih marki, da smo ozbiljni u svojim namjerama da HDTV tehnologiju i sve što ona donosi približimo što većem krugu korisnika interneta, objektivno i bez izvrtanja činjenica. Osnivanjem istoimene Udruge građana za promoviranje i educiranje HDTV tehnologija i otvorenim pristupom ka korisnicima dodatno smo potvrdili svoje nastojanje.

Svim posjetiteljima želimo zahvaliti na povjerenju, svim komentarima i riječima hvale, kao i ponekim primjedbama koje obavezno uzimamo u obzir, te možemo samo obećati kako ćemo s još većim entuzijazmom nastaviti raditi i u 2010. godini.

HD Televizija tim

Adsense

Povezani tekstovi

10 komentara

 1. čestitke kompletnom HD Televizija timu na odlučnosti i svom uloženom trudu u ove dvije godine!
  Educirali ste mnoge kroz svoje tekstove i pomogli ljudima u kupnji modernih ure?aja te uvijek kompetentno odgovarali na razna pitanja korisnika.
  Hvala vam na tome i samo tako naprijed!

 2. čestitam na dvije godine rada.

  Sve pohvale za dosadašnji rad.

  Što se mene tiče stranica ste koju redevno pregledam bar svako jutro prije početka radnog dana i ta činjenica sa moje tačke gledišta govori veoma puno o tome kako radite.

  Samo naprijed.

 3. Jedna od najkompletnijih HDTV web stranica na ovim prostorima.
  Samo tako nastavite i u 2010.g.
  Neka nam je Sretna, mirna i zdrava, a za ostalo aemo se mi pobrinuti našim znanjem i radom.
  Pozdrav
  Titan

 4. Svaka cast, sve sto znam o HD-u naucio sam ovdje :)
  Hvala :))
  Nadam se da cete ostati na ovom nivou, traziti vise bilo bi nepristojno XD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!