Obavijesti/ostaloVijesti

Panasonic BiH započeo sa akcijom Viera televizora uz novu web stranicu

Panasonic BiH poslao je svojim komitentima jutros obavijest koja glasi;

Sa ponosom najavljujemo da je naša nova webstranica http://www.panasonic.ba aktivna i da sve najnovije informacije možete pronaći tamo.

Dakle od danas i na www.panasonic.ba možete pretraživati željene proizvode, pratiti promocije i novitete ukoliko vam zatreba možete potražiti i uputstva za korištenje (na više jezika).

Nažalost nismo uspjeli pokrenuti stranicu na vrijeme da vršite online registraciju 5-godišnje garancije, ali ćemo svakako ovu opciju aktivirati ubuduće.

Za sve one koji nisu u toku, Panasonic daje 5 godina garancije na sve Full HD modele (Plazma i LCD ekrana) od 15.11 do 31.12.2010. Kako ostvariti ovu garanciju također možete vidjeti na www.panasonic.ba

Srdačan pozdrav.

HDtelevizija napominje da ista akcija vrijedi i u RH (www.panasonic.hr).

Adsense

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. panasonic od tih firmi što proizvode televizore definitivno najviše ulaže u promociju i marketing,stalno se po televiziji vrte reklame za njihove 3d televizore,kažu kad nešto puno reklamiraš ili se loše kupuje ili odlično

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!