Home » Obavijesti/ostalo » Panasonic BiH započeo sa akcijom Viera televizora uz novu web stranicu

Panasonic BiH započeo sa akcijom Viera televizora uz novu web stranicu

Panasonic BiH poslao je svojim komitentima jutros obavijest koja glasi;

Sa ponosom najavljujemo da je naša nova webstranica http://www.panasonic.ba aktivna i da sve najnovije informacije možete pronaći tamo.

Dakle od danas i na www.panasonic.ba možete pretraživati željene proizvode, pratiti promocije i novitete ukoliko vam zatreba možete potražiti i uputstva za korištenje (na više jezika).

Nažalost nismo uspjeli pokrenuti stranicu na vrijeme da vršite online registraciju 5-godišnje garancije, ali ćemo svakako ovu opciju aktivirati ubuduće.

Za sve one koji nisu u toku, Panasonic daje 5 godina garancije na sve Full HD modele (Plazma i LCD ekrana) od 15.11 do 31.12.2010. Kako ostvariti ovu garanciju također možete vidjeti na www.panasonic.ba

Srdačan pozdrav.

HDtelevizija napominje da ista akcija vrijedi i u RH (www.panasonic.hr).

About HD Televizija tim

2 komentara

  1. panasonic od tih firmi što proizvode televizore definitivno najviše ulaže u promociju i marketing,stalno se po televiziji vrte reklame za njihove 3d televizore,kažu kad nešto puno reklamiraš ili se loše kupuje ili odlično

  2. Samsung je kralj marketinga i tu nema spora. Pansonic je zbog boljih pordaja poceo vise da ulaze u promociju pogotovo od 2010 godine sa 3D produktima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*