Obavijesti/ostaloVijesti

LG na vodećoj poziciji u prodaji televizora s ravnim zaslonom na hrvatskom tržištu

Zagreb, 30. rujna 2010. – LG Electronics (LG), globalni predvodnik na tržištu potrošačke elektronike, objavio je da je prema rezultatima istraživanja GfK Retail and Technology prvih šest mjeseci s 29 posto udjela preuzeo vodeću poziciju na tržištu televizora.
Ovaj uspjeh je ostvaren prvenstveno zahvaljujući televizorima koji predstavljaju pravu vrijednost za novac (LCD, plazma i LED) koji su zabilježili značajan porast prodaje. Najpopularniji proizvodi prvih šest mjeseci ove godine bili su LCD televizori sa zaslonom veličine 32 inča koji su u količinskoj prodaji zauzeli polovinu udjela na tržištu u ovom segmentu.

„U LG-u Hrvatska oduševljeni smo što smo zauzeli vodeću poziciju na domaćem tržištu LCD televizora. Nudimo proizvode koji odgovaraju svim vrstama potreba potrošača, omogućujući im da odaberu pravi proizvod u okviru njihovih proračuna. Također, prijelaz s analognog na digitalno emitiranje televizijskog signala neće predstavljati problem za korisnike naših proizvoda jer su svi LG-evi uređaji opremljeni ugrađenim digitalni prijemnikom. Ujedno, shvaćamo da potrošači pri odabiru televizora žele biti sigurni u pogledu kvalitete proizvoda i njegove trajnosti pa do kraja ove godine nudimo produljeno petogodišnje jamstvo za cijelu liniju naših televizora s LED pozadinskim osvjetljenjem“, rekao je Mario Medved, direktor predstavništva LG Electronicsa u Hrvatskoj.

Usavršivši tehnologiju potrebnu za stvaranje televizora s ravnim panelima s najboljom kvalitetom slike u cijeloj industriji, LG se okrenuo poboljšanju dizajna i funkcionalnosti svojih televizora, odnosno objedinjavanju elegantnog dizajna i pametne tehnologije. Primjena LED pozadinskog osvjetljenja i 3D tehnologije obilježit će 2010. godinu te pomaknuti granice tehnološki napredne kućne zabave. Svjesni kako su LG televizori najnovije generacije u svim inačicama (LED, LED Plus, Full LED, Full LED Slim) najpouzdaniji uređaji na svijetu, u LG-u su odlučili ponuditi pet, umjesto uobičajene dvije godine jamstva na sve LED televizore kupljene u razdoblju od 1. listopada do 31. prosinca. Kupci trebaju samo sačuvati račun i jamstveni list te bezbrižno uživati u savršenoj slici, zvuku i nenadmašnom dizajnu svojih LG LED televizora koji će se savršeno uklopiti u svaki životni prostor.
Za više informacija, molimo posjetite www.lge.hr

O LG Electronicsu

LG Electronics, Inc. je globalni predvodnik i tehnološki inovator na području potrošačke elektronike, mobilnih komunikacija i kućanskih aparata. Zapošljava više od 84 000 ljudi, u preko 115 poslovnih jedinica i 84 podružnice diljem svijeta. U 2008. godini zabilježio je prodaju od 45 milijardi američkih dolara na svjetskoj razini. LG je podijeljen na pet poslovnih cjelina: kućna zabava, mobilne komunikacije, kućanski aparati, klima uređaji i poslovna rješenja. LG je jedan od vodećih proizvođača televizora s ravnim zaslonom, audio i video uređaja, mobilnih telefona, klima uređaja i perilica rublja. LG je potpisao dugogodišnji ugovor o globalnom i tehnološkom partnerstvu s Formulom 1™. U sklopu ove suradnje na najvišem nivou LG dobiva ekskluzivna prava označavanja i oglašavanja kao službeni dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona te obrađivač podataka za Formulu 1™. Za dodatne informacije posjetite: www.lge.com

Adsense

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. da, u kvalitetu njihovih televizora sam se osobno uvjerio -.-. imao sam ga triput: prvi put, zadjni put i nikad vise!

  2. cickova,ne bi se složio.I ja sam vlasnik LG SL8000 i jako sam zadovoljan ( barem za sada) i nadam se da ae tako i ostati.

  3. hey there and thanks in your information ? I’ve certainly picked up anything new from right here. I did however experience a few technical points using this site, as I experienced to reload the site a lot of times previous to I may just get it to load properly. I were wondering if your web hosting is OK? No longer that I’m complaining, however slow loading circumstances times will often impact your placement in google and can damage your high-quality ranking if ads and marketing with Adwords. Anyway I am including this RSS to my email and could glance out for a lot extra of your respective interesting content. Ensure that you update this once more soon..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!