3D

Sky 3D od 1. listopada službeno počinje s emitiranjem

Sky 3D in pub - copyright Sky.com

Britanska kompanija Sky je među prvim kompanijama u Europi koja u paketu usluga nudi 3D sadržaje, a nakon početka emitiranja u travnju ove godine, od 1. listopada kreće konkretan 3D program dostupan besplatno svim pretplatnicima na Sky HD uslugu. Podsjetimo, Sky 3D je 4. travnja započeo s emitiranje promotivnog programa i utakmica u više od 1.500 odabranih pubova diljem Velike Britanije. Pretplatnici na Sky HD paket su mogli također pratiti promotivni paket nakon aktivacije usluge.

Jedno od najvećih pitanje odnosi se na količinu sadržaja koja će biti dostupna, no Sky navodi kako nema razloga za brigu obzirom da su potpisali niz ugovora s najvećim svjetskim studijima, uključujući Disney, Fox, Universal, Warner Brothers, Paramount i DreamWorks, premda je Sony izostao iz razloga koje glasnogovornici nisu željeli otkriti u intervjuu za TrustedReviews.

Poznato je i da će na dan otvaranje biti emitirani animirani filmovi Bolt i Monster vs. Aliens, dok će se do Božića prikazivati još Alice in Wonderland, Ice Age – Dawn of the Dinosaurs, Coraline, Fly Me To The Moon i Harry Potter and the Half Blood Prince. Sky je svjestan činjenice da 3D sportski kanali imaju itekako veliku važnost u cijeloj priči, te će se pobrinuti emitirati dva najpopularnija sporta u 3D-u: golf (Ryder Cup) i nogomet (Liga prvaka).

Usluga će raditi na 3DTV-ima bilo da koriste aktivan ili pasivan format. Na kompatibilnost računaju i proizvođači 3D televizora, a čiji su planovi plasirati milijune prijamnika u domove diljem Europe do kraja godine.

Kako bilo da bilo, vlasnici SkyHD paketa i 3DTV-a će uskoro moći uživati u konkretnom 3D sadržaju, no za veliku većinu vlasnika HD televizora program u 16:9 formatu i HD rezoluciji je i više nego što bi željeli u narednim godinama…

Fons: TrustedReviews

Slika: Sky.com

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. Nemaju program ni za ove ure?aje koje imamo danas a oni vea prodaju nešto novo. Ajde znatiželje navalite jer je i ovo kratkog daha. Iduae godine bit ae u modi buanj kao u veš mašini sa malim ekranima pa kad u?eš unutra moai aeš pratiti svakojake scene iz svih moguaih uglova a i brzinu tih scena tako da neae biti razmazivanja pokrerta. Biti ae poželjno odabrati neki film koji nije akcijski jer kad krene centrifugiranje …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!