Home » Vijesti » 3D » 65″ VT30 model izložen u Panasonic Shopu

65″ VT30 model izložen u Panasonic Shopu

Izlog Panasonic Shopa u Mostaru bogatiji je za novi model najveće dijagonale koji nosi oznaku TX-P65VT30E. Plasma ima dijagonalu od 65” (165cm), a radi se o top modelu tvrtke Panasonic, te nasljedniku prošlogodišnjeg, višestruko nagrađivanog VT20 modela i modela koji je recenzentska kuća www.hdtelevizija.com proglasila najboljim TV-om u 2010 godini.
Top model je dobio one sheet of glass dizajn i tanje kućište, te izgleda kao ono što i jest – premium televizor. 3D performanse ovog televizora su bolje, poboljšana je razina crne boje, te je povećano osvjetljenje za 30% čime je smanjena potrošnja struje. Zahvaljujući dvostrukom procesiranju slike koji je potreban za prikaz 3D-a plasma VT30 ima najbolju sliku prilikom prikazivanja 2D sadržaja. TV ima WiFi podršku, posjeduje VIERA Connect (Internet TV), DLNA reprodukciju multimedije direktno sa računara, te mogućnost komunikacije putem Skype servisa (uz odgovarajuću Skype kameru). Također posjeduje mogućnost snimanja digitalnog programa na HDD putem USB porta ili na SD kartice putem čitača SD kartica ugrađenog u TV.

Uz ovaj vrhunski model Panasonic Vam poklanja i dva para 3D naočala, te WiFi adapter za bežični pristup internet servisima.

Recenziju 50″ modela VT30 serije možete pročitati na sljedećem linku;

Recenzija [plazma – 3D]: Panasonic TX-P50VT30E [127 cm]

Panasonic Shop će svakodnevno vršiti prezentacije modela TX-P65VT30E, a možete nas posjetiti na adresi: Kralja Petra Krešimira IV (SPC Rondo).
Pozvati telefonom na 036/313-070, skype-om na eshopmostar. Posjetite nas i na Facebooku (http://www.facebook.com/Panasonic.Shop.Mostar)

About HD Televizija tim

6 komentara

  1. Naravno, cijena je u cijeloj priči nebitna te je ne treba isticati… ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*