3DObavijesti/ostaloVijesti

65″ VT30 model izložen u Panasonic Shopu

Izlog Panasonic Shopa u Mostaru bogatiji je za novi model najveće dijagonale koji nosi oznaku TX-P65VT30E. Plasma ima dijagonalu od 65” (165cm), a radi se o top modelu tvrtke Panasonic, te nasljedniku prošlogodišnjeg, višestruko nagrađivanog VT20 modela i modela koji je recenzentska kuća www.hdtelevizija.com proglasila najboljim TV-om u 2010 godini.
Top model je dobio one sheet of glass dizajn i tanje kućište, te izgleda kao ono što i jest – premium televizor. 3D performanse ovog televizora su bolje, poboljšana je razina crne boje, te je povećano osvjetljenje za 30% čime je smanjena potrošnja struje. Zahvaljujući dvostrukom procesiranju slike koji je potreban za prikaz 3D-a plasma VT30 ima najbolju sliku prilikom prikazivanja 2D sadržaja. TV ima WiFi podršku, posjeduje VIERA Connect (Internet TV), DLNA reprodukciju multimedije direktno sa računara, te mogućnost komunikacije putem Skype servisa (uz odgovarajuću Skype kameru). Također posjeduje mogućnost snimanja digitalnog programa na HDD putem USB porta ili na SD kartice putem čitača SD kartica ugrađenog u TV.

Uz ovaj vrhunski model Panasonic Vam poklanja i dva para 3D naočala, te WiFi adapter za bežični pristup internet servisima.

Recenziju 50″ modela VT30 serije možete pročitati na sljedećem linku;

Recenzija [plazma – 3D]: Panasonic TX-P50VT30E [127 cm]

Panasonic Shop će svakodnevno vršiti prezentacije modela TX-P65VT30E, a možete nas posjetiti na adresi: Kralja Petra Krešimira IV (SPC Rondo).
Pozvati telefonom na 036/313-070, skype-om na eshopmostar. Posjetite nas i na Facebooku (http://www.facebook.com/Panasonic.Shop.Mostar)

Adsense

Povezani tekstovi

6 komentara

   1. Što dovoljno govori o profesionalnosti pisca članka, no to je neka druga priča. Očekujem brzo micanje svoga posta jer je ovdje jednostavno nemoguae uputiti kritiku!
    Ako vea izvještavaš svekoliko pučanstvo o dolasku novog modela tv u trgovine uz sve generalije koje si naveo bilo je najnormalnije navesti i cijenu ure?aja.

    1. Nema potrebe za vrije?anjem. Osnovni postulat objavljivanja vijesti je da se informacije prenose onako kako se zaprime, da smo dobili cijenu objavili bi je, naravno.

     čitatelji kojima ne odgovara naš ” neprofesionalizam” neka čitaju sajtove na kojima rade i pišu profesionalni novinari.

     LP

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!