Home » Filmovi » Dolazi nam još jedna bajka iz Disneyja

Dolazi nam još jedna bajka iz Disneyja

Beauty-and-the-Beast

Čini se da je Disney odlučio “oživjeti” sve bajke prošlog stoljeća u suvremene akcijske hitove, što nije ni čudo, s obzirom da je otvorenje novog filma “Oz veliki i moćni” preko vikenda donijelo zaradu od skoro 150 milijuna dolara u svjetskom box office-u.

Burtonova verzija filmskog klasika “Alisa u zemlji čudesa” donijela je zaradu od preko milijardu dolara u kinima diljem svijeta prije nekoliko godina i Disney je odlučan nastaviti tim tokom. Film Maleficent, koji je dobio naziv po liku iz hita “Uspavana ljepotica” je već u izradi, s planiranim datumom izlaska sljedećeg ožujka uz Angelinu Jolie kao glavnu glumicu. Poslije toga, Kenneth Branagh će režirati filmsku verziju nezaboravne “Pepeljuge” (uloga koju je Emma Watson odbila), a postoje nagađanja da je “Alisa u zemlji čudesa 2” već u planu.

Izgleda da Disney radi po jedan takav projekt godišnje, te iduća priča iz bajke s kojom će se pozabaviti je “Ljepotica i zvijer”. Joe Ahearne će biti zadužen za scenarij novog filma radnog naslova “The Beast”, a poznat je po tome što je napisao scenarij za novi film Dannyja Boylea “Trance”. Još uvijek se ne zna tko će biti redatelj novog filma, no svakako ćemo sa zanimanjem pratiti sve vijesti koje pristižu iz Disneyja.

Izvor: Den of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

One comment

  1. hm, ne sviđa mi se to…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*