Vijesti

Monster VISION Max 3D

monster-vision-max-3d

Tvrtke u Japanu su u potrazi za 3D standardima koji će omogućiti stvaranje univerzalnog 3D aktivnog “lanca” proizvoda koji će odgovarati svim 3D televizorima i dati “priliku” za proizvodnju naočala drugih kompanija, kao što je slučaj sa Vision 3D Max naočalama tvrtke Monster Cable. Radi se o aktivnim 3D naočalama koje će moći raditi na svim televizorima, bez obzira na 3D strukture. To čini Monster Cable, tvrtkom, koja je uspjela prva da izbaci na tržište ovakav proizvod. 3D naočale od Monster Cable-a su aktivne i rade na temelju radio frekvencije RF (2,4 GHz), pomoću odašiljača i ne moraju detektirati TV signal da počnu raditi i da budu sinkronizirane kao što je slučaj sa ostalim trenutnim rješenjima. Naočale izravno napaja baterija punih 800 sati…pod opterećenjem.

Monster Cable je najavio da će naočale biti prezentirane u kolovozu po cijeni od 250 dolara sa kompletom odašiljača te svaki dodatni par će koštati dodatnih 170 dolara.

Adsense

Povezani tekstovi

11 komentara

 1. Bilo bi zanimljivo usporediti 3D preformanse putem ovih naočala i 3D plazmi/lcd-a o kojima smo imali vea prilike čitati. U svakom slučaju čini se kao kvalitetno riješenje, jedva čekam prve recenzije :)

   1. 250 dolara su jedne meni samo za ukuaane trebaju četiri komada plus ako pozovem raju kako se tu gore spominje trebat ae mi brdo dolara i baterija i nekakav stalak di ae to sve stajat kad se ne koristi, nije porez na budale ali nije ni povoljno.

 2. Na to sam i mislio, zamisli zena, i recimo troje djece, pa ti dodje punica, punac, mater, otac i sl. da im pokazes kako to radi ima da bankrotiras.

 3. Ko ima novaca za 3D televizor i 3D blu-ray player ima i za 5 pari ovih naocala. Niko vas ni na sta ne tjera da se kupi. Fulate temu po ko zna koji put.

  Radi se o produktu koji nije vezan iskljucivo za jedno tehnologiju i jedan brand – to je tema!

 4. Ok, onda ja pitam, ove naočale čine mi se ko iskorak ka tome da ae sve televizije novije proizvodnje moa prikazat 3D koji ae se moa gledat bilo kojim naočalama kupljenim čak i na kiosku i da ae se nekolicina koja sad kupi 3D tv, blu-ray i 5 pari naočala po cca 200 dolara moa hvalit eto bili smo prvi, a sad svaka kuaa to ima.

  koliko trenutno ima 3D struktura koje bi ove naočale trebale zadovoljit i koja je naj bolja, od koje firme, koja bi mogla postat standardna 3D struktura ili ae tvi u buduanosti bit sposobni prikazivat 3D u nekoliko struktura pa ces ga podesit prema naočalama koje vea imaš doma.

 5. Radi se da o tome da 3D Vision MAX je u stanju da radi sinkrono kako sa pasivnim tako i sa aktivnim nacinom prikaza 3D-a. Dakle moze raditi sa svakim 3D televizorom na trzistu, kako to izgleda i da li je bolje, losije ili jednako sa proprietary naocalama od brandova ostaje da se vidi na testovima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!