ReportažeVijesti

Video report [Zagreb]: Yamato bubnjari na Multimedia HiFi sajmu

multimedia-hifi-show-yamato

Mnogo vrhunskog zvuka moglo se i ovoga puta čuti na Multimedia HiFi sajmu u Zagrebu, održanom u elitnim prostorima hotela Regent Esplanade od 16. do 18. travnja. Među izlagačima našli su se Acquisitum Magnum, Audio-cinema Art, Audio Dream, Audio Sustavi, zatim Aquarius Records, Dallas Records, Spiritus Music, HiFi Choice (T3 magazin) i Micronis. Detaljnu reportažu izvrsno su napravile kolege s portala Usporedi.hr, te unutar nje možete pročitati detaljnije o izložbenim proizvodima, te pogledati veliki broj fotografija i video zapisa. HD Televizija u nastavku donosi performans japanskih bubnjara Yamato, a koji su prije koji trenutak završili svoj veliki koncert u Zagrebu, u Domu Sportova.

yamato-zagreb

Yamato je za posjetitelje HiFi sajma i sve goste hotela pokazao svoje umjeće kroz dvije pjesme, a koje donosimo u nastavku u HD rezoluciji. Unaprijed se ispričavamo na pomalo trzavom videu, najvjerojatnije nastalom prilikom konverzije YouTube dekodera.

Dio 1 (6:54 min, 1080p):

[youtube id=”qglPURdT9bI” w=”550″ h=”309″]

Dio 2 (5:05 min, 1080p):

[youtube id=”tFFNfV3r56Q” w=”550″ h=”309″]

Copyright HD Televizija 2010. Sva prava pridržana.

Više detalja o Yamato bubnjarima iz Japana možete doznati na službenoj stranici Yamato.jp.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!