Audio-video uređajiVijesti

Denon Envaya i Ceol Carino mini linija u video testu by Sonus Art

Envaya_white_denon

Nakon što smo se nedavno družili s Arctic Sound bežičnim Bluetooth zvučnikom, a koji je pokazao dobre performanse s obzirom na svoje dimenzije i cijenu, Sonus Art predstavlja ozbiljniji proizvod iz te kategorije. Denon Envaya je zvučnik kompaktnih dimenzija namijenje lakom prenošenju, no uz minimalan kompromis što se kvalitete zvuka tiče.  Osim Enaya zvučnika dostupnog u crnoj ili bijeloj boji, u video prilogu Sonus Art donosi prikaz i Ceol Carino mini linije namijenjene digitalnom dobu.

Premium zvuk u pokretu

Malo tko je vjerovao da je moguće napraviti zvučnik malih dimenzija koji dobro zvuči a da bude u potpunosti prijenosan, uz bateriju koja može izdržati cijelodnevno korištenje. Envaya posjeduje ugrađenu litij-ionsku bateriju koja omogućuje 10 sati reprodukcije glazbe, ali i punjenje uređaja putem USB kabela.
Ako želite saznati više o Envaya zvučniku pogledajte Youtube prezentaciju pri dnu stranice ili posjetite web stranicu na adresi www.envaya.eu, gdje su vrlo pregledno prikazane sve njegove mogućnosti i funkcije.

Hi-Fi zvučnici za PC

Ceol Carino je mini linija koja se izravno spaja na računalo putem USB kabela i time omogućuje prolazak digitalnog signala odnosno vaše glazbe u najboljoj mogućoj kvaliteti. Što to zapravo znači?
Digitalni prijenos audio signala putem USB veze (ili optičkog odnosno koaksijalnog kabela) je uvijek najbolja opcija jer se jedino na taj način zaobilazi loša infrastruktura računala i drugih komponenti koje nisu namjenjene reprodukciji audiofilskog zvuka.

Osim toga, to znači da će se digitalno analogna konverzija vaših audio datoteka odvijati u mini liniji, umjesto u računalu čije zvučne kartice se uglavnom ne mogu mjeriti sa superiornim DAC-ovima Hi-Fi uređaja (više o ovoj temi možete saznati u prvoj Sonus Art TV emisiji).

Pogledajte novi video i otkrijte zašto Envaya slovi kao jedan od najboljih prijenosnih zvučnika na tržištu!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!