ReportažeVijesti

Video report [Zagreb]: Cinestar Arena – Gold Class i IMAX dvorane

cinestar-press-event-imax-g

Na jučer održanoj konferenciji za novinare i posebne uzvanike, tvrtka Blitz-CineStar detaljnije je predstavila šesti multipleks u Hrvatskoj i treći u Zagrebu, a koji će se od dosadašnjih izdvajati po dvije Gold Class i jednoj IMAX dvorani. Dok će Gold Class dvorane biti namijenjene svima koji žele luksuzniju uslugu u intimnijoj atmosferi, IMAX će ponuditi intenzivnije audio-vizualno iskustvo, kombinirajući vrhunsku tehnologiju sa stadionskim rasporedom sjedala.

Zagrebačkoj publici bi trebali biti ponuđeni svi holivudski filmovi rađeni u IMAX tehnologiji, njih cca. 14-15 godišnje, uključujući i one edukativne čija je popularnost u inozemstvu iznimno velika, a od filmova koji su svoja prikazivanja završili u našim kinima najavljeni su Avatar i Vitez Tame.

Što se cijena karata tiče, g. Krstulović iz uprave Blitz CineStara, je rekao kako bi cijene IMAX ulaznica trebale biti oko 40 posto veće od uobičajenih karata, odnosno oko 50 kuna, dok bi ulaznica za Gold Class dvoranu trebala iznositi oko 90 kuna. Naravno, u cijenu ulaznice za potonju dvoranu nije uključeno ono što će gost pojesti ili popiti, bilo u predvorju ili samoj dvorani.

U nastavku možete pogledati video snimku govora g. Krstulovića u kojoj su izneseni mnogi statistički podatci o poslovanju kompanije, kao i prezentaciju IMAX-a od strane g. Larryja O’Reillyja, izvršnog potpredsjednika za razvoj IMAX-a.

Blitz CineStar, o poslovanju, brojkama i projektima koji dolaze (Hrvoje Krstulović)

[vimeo id=”10999056″ w=”550″ h=”309″]

Gold Class (Hrvoje Krstulović)

[youtube id=”4iLjqNQB1MA” w=”550″ h=”309″]

IMAX – dio 1 (Larry O’Reilly)

[vimeo id=”11001641″ w=”550″ h=”309″]

IMAX – dio 2 (Larry O’Reilly)

[youtube id=”K5FQhVS9wSw” w=”550″ h=”309″]

Galeriju slika budućeg Arena Centra u Laništu možete pogledati u nastavku.

Adsense
1 2Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

8 komentara

  1. interesira me ova usluga za jelo,oael biti čevapa sa ajvarom tako da mogu onako masnih prstiju od čevapa i ajvara otrati ruke od fotelju

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!