Audio-video uređajiVijesti

PlayStation 3 dobiva 3D podršku u drugoj polovici godine

sony-bravia-lx900-3d-demo

Premda su prezentacije 3D materijala pogonjenih PlayStation 3 konzolom već počele, službeni firmware se neće pojaviti sve do kraja ljeta. Premda ćemo se još morati strpiti nekoliko mjeseci, dobra je vijest što će obnova biti besplatna, te će 3D funkcionirati na svim 3D-spremnim televizorima, a ne samo na Sony-jevim kako se nagađalo. Za više detalja o 3D tehnologijama posjetite naš edukativni članak na tu temu, a ako vas zanima kako izgleda 3D na Sony Bravia 52LX900 televizoru pogledajte ovaj članak.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

12 komentara

  1. Kako ce to radit na konzoloma kad niti jedna (bar za sada) nema najnoviju verziju HDMI 1.4,a koliko sam shvatio i vas clanak o tome to je neophodno za 3D?

  2. Da i tebe pitam,dali se mijenja dimenzija standardnog hdmi 1.4 konektora kako tvrdi nani ?
    Razgovarao sam sa urednikom našeg izdanja poznatog vanjskog časopisa i on veli koliko zna da veličina ostaje ista i da ae biti nekih nekompatibilnosti ?

  3. Onda možda bude i omogučen audio povratni kanal sa opreme koja ima hdmi 1.3, a spojena sa hdmi 1.4 i tko zna što još.

  4. U gameplayu piše da su im na CES-u (Sony štand) rekli da 3D kod playstationa vridi jedno ako se bude spaja na njihovu novu seriju LCD 3D…..kao po nekim prvim testiranjima ti novi 3D LCD-i Sony bravia dolaze sa dva para 3D naočala i imaju dosad najbolju crnudosad(u LCD svijetu) cijena u merici 2000$ pa naviše,znači kod nas znači od 15000kn pa nadalje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!