3DVijesti

Disney najavljuje još 3D kino klasika

Nije bilo sumnje da će nevjerojatan box office uspjeh DisneyevogKralja Lavova” u 3D-u navesti ovog medijskog konglomerata da lansira i ostatak svojih popularnih filmova na velika platna.

“Ljepotica i zvijer”, “Potraga za Nemom”, “Čudovišta iz ormara” i “Mala sirena“ – sve su to filmovi koji se vraćaju u kina, u 3D-u.

Trodimenzionalni “Kralj lavova” do sada je prikupio 80 milijuna dolara prihoda od samo američkog box officea, s Blu-ray verzijom na putu.

Sljedeći na 3D listi biti će Disneyjev najbolji animirani film, “Ljepotica i zvijer”, te se očekuje u kinima početkom 2012. godine.

Izvor: Den of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!