Blu-ray izdanjaFilmovi

Tokom idućih 7 godina Disney će izdati 14 svojih klasika na Blu-ray mediju

batb_blu-ray_sm

Ovoga puta nećemo krenuti u još jednu bajku iza sedam mora i sedam gora, već informirati vas kako je Disney službeno obznanio da će ukupno četrnaest svojih klasika izbaciti u specijalnim izdanjima na Blu-ray mediju tokom idućih sedam godina. Svi oni zabrinuti roditelji oko pitanja hoće li njihova djeca morati gledati mutnu DVD sliku na novom 50” zaslonu mogu mirno spavati jer će naslovi kao što su Ljepotica i Zvijer, Kralj Lavova, Mala Sirena, Bambi i mnogi drugi u idućim godinama postupno dolaziti na naše police u vrsnom transferu slike i višekanalnog zvuka. Pinnochio i Trnoružica su već izašli na Blu-rayu, premda ne još lokalizirani kod nas, a trend izlaska po dva naslova godišnje će se nastaviti i dalje.

Disney Blu-ray foršpan

[youtube id=”asJo7_G5O3E” w=”560″ h=”340″]

Blu-ray video link

Iduće godine nas očekuju Ljepotica i Zvijer i Fantazija, dok je Snjeguljica i Sedam Patuljaka najavljena već za idući mjesec.

Lista

 • Snow White and the Seven Dwarfs
 • Beauty and the Beast
 • Fantasia
 • Fantasia 2000
 • The Lion King
 • Bambi
 • Cinderella
 • Lady and the Tramp
 • The Little Mermaid
 • Peter Pan
 • The Jungle Book
 • 101 Dalmatians

Pinocchio DVD i Blu-ray najava

[youtube id=”z6BGsF0JZfM” w=”480″ h=”385″]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

9 komentara

 1. Da, titl i sinhronizacija je napravljena za DVD izdanje koje je izašlo, no očito da im se ne isplati izdavati ovdje raskošno BD izdanje, premda mi se čini da bi se upravo ti Disneyevi klasici bolje prodavali u HD-u od “ostalih” naslova…

 2. Ovi naslovi vrijede svaku kunu. Jel ovo vrijedi i za HR tržište? Mislim da ništa od Disneya nema kod nas na blu rayu.

 3. Ima , ima … od 01.09. Disney izlazi i u HR u izdanju Continental filma. Vea iduai mjesec izlazi Snjeguljica na blu rayu…

 4. Snjeguljicu nemam na listama koje sam primio za objavu od dva naša glavna distributera, hmmm. Star Trek su naravno premjestili na listopad, no prema bluray.com izlazi globalno tek u studenom. Hoaemo li mi to prije ostatka svijeta dobili BD naslov, sumjam…

 5. Neke naslove smo dobili prije svih poput Walk the line ili Dobar loš zao…Što se tiae Disneya nadam se sinhroniziranim naslovima jednako bogatim dodacima kao i vani.

 6. nisam siguran da smo išta dobili ranije pogotovo šta sam izvana dobio dobar loš zao gotovo tri tjedna prije HR izdanja. Uglavnom izlazi isto ili kasnije. Što se star treka tiče službeni datum za europu je 16.11. i nema šanse da kod nas iza?e ranije , samo kasnije ….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!