Reportaže

Report [Zagreb]: Audio Video Show 2009 (+video)

avs2009-header

Prošlog je vikenda održan 15. po redu Audio Video Show – sajam na kojem se susreću audio, video, multimedija i fotografija u vrlo ugodnom ambijentu hotela Sheraton u Zagrebu. Kao što iz naslova možete vidjeti, ovogodišnja reportaža neće biti toliko opsežna kao ona prošlogodišnja, a razlog jest manji opseg izlagača i predstavljene opreme. Sajam također ne možemo nazvati niti odviše posjećenim ove godine, a leži li razlog u recesiji, slaboj promociji ili jednostavno činjenici da je na nedjelju pao blagdan Svih Svetih ne znamo, no u svakom slučaju sajam se i ove godine održao i uspio zadržati onaj duh koji ga prati već dugi niz godina. Provjerite u nastavku što je novo predstavljeno i kako je bilo.

panasonic-avs09_samsung-avs09_olympus-pen

Za početak navesti ćemo izlagače koji su svoje proizvode i usluge predstavili na sajmu:

 1. Američko veleposlanstvo
 2. hifimedia
 3. Grundig
 4. LG Electronics
 5. Panasonic
 6. Philips
 7. Samsung
 8. Sharp
 9. Olympus
 10. Ascomm
 11. Audion
 12. Audio centar
 13. Nove boje zvuka
 14. Oktava
 15. Renoprom
 16. Aqusitum magnum
 17. Audio san
 18. Hornet
 19. Media audio
 20. Media audio / UBIQ audio
 21. Ozone
 22. Subing

Prvih 15 izlagača je svoje mjesto pronašlo u prizemlju, dok su ostali bili raspoređeni po prostorijama i hodnicima prvoga kata. U video prilogu dolje možete vidjeti kako je izgledalo prizemlje, gdje su svoje mjesto pronašli izlagači koje ćemo detaljnije predstaviti u nastavku.

[vimeo id=”7437825″ w=”550″ h=”413″]

Adsense
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

3 komentara

 1. Prema specifikacijama, proizlazi da je LG 42LH9000 napredniji od modela LG 42SL9000 (veai kontrast, 200Hz, veai broj LED dioda ), iako je ovaj potonji najnoviji i čini mi se LG-jev top model, jer ga LG na svojim web stranicama stavlja na prvo mjesto. Molim za Vaše mišljenje koji je od ova dva televizora napredniji, odnosno koji je zapravo LG-jev top model. Hvala.

 2. SL9000 je najatraktivniji LG-ev 2009. LCD model, zahvaljujuai novom Borderless dizajnu i maloj debljini. No, riječ je o Edge LED modelu (dakle, model koji osvjetljenje postiže LED diodama postavljenim na rubove TV-a (lijevi i desni rub). O manama edge LED tehnologije smo vea pisali, a glavna prednost je što omoguauju izradu jako tankih modela LCD TV-a. Dakle, kod Edge LED modela igra se na dizajn i atraktivnost.

  LH9000 je trenutno LG-ev top LCD model, što i same specifikacije kažu. Potadinsko osvjetljenje je na ovim modelima Local dimming LED, što mu daje niz prednosti u odnosu na Edge LED i konvencionalne CCFL LCD modele, no jedna od prednosti nije dizajn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!