Obavijesti/ostaloReportažeVijesti

Reportaža [Mostar]: Na Rondu otvoren Panasonic eShop

U poslovnom centru Rondo u Mostaru danas je otvoren Panasonic eShop, prvi takve vrste u ovom dijelu Europe. Jednostavan, ali ipak futuristički dizajn ovog shopa je urađen po vrlo zahtjevnim standardima Panasonic korporacije, koja uvijek vodi računa i o najsitnijim detaljima.
Svečanom otvaranju su prisustvovali predstavnici medija zajedno sa predstavnicima Panasonic korporacije i kompanije VT Commerce. Svečano otvaranje najavio je gosp . Erdin Hastor, predstavnik Panasonica BiH. eShop su svečano otvorili Junichi Suzuki, visoki dužnosnik Panasonic korporacije iz Europske divizije i Miroljub Vukojević, vlasnik kompanije VT Commerce iz Ljubuškog, koji se zahvalio gospodinu Edi Osmicu sa kojim HDtelevizija ima odličnu suradnju, bez kojeg realizacija jednog ovakvog projetka u BiH ne bi bila moguća.


Otvaranju je pristustvovao i Istvan Stark, generalni direktor Panasonic jugoistočne Europe, a svi posjetitelji su mogli testirati usluge koji ovaj shop nudi. U narednom periodu prve kupce ovog shopa očekuju mala iznenađenja, a svi kupci Panasonic Fuli HD televizora do 31.12.2010 dobivaju 5 godina garancije.



Posjetitelji i kupci mogu ovdje pronaći stručan savjet, izuzetnu uslugu ali mogu očekivati i postprodajni servis, nešto što uvijek nedostaje na našim prostorima. Najveća prednost ovog tipa prodajnog mjesta je mogućnost testiranja i interakcije sa proizvodima koji nisu šire dostupni, tako kupci mogu gledati premijere 3D filmova, originalni 3D Blu-ray disk Avatara, na ekranu dijagonale 165 cm (65″), točnije na HDtelevizija referetnom 3D Panasonicovom modelu 65VT20, snimat 3D sadržaj Panasonic HDC-SDT750, prvim 3D kamkorderom na svijetu kojeg smo recenzirali nedavno, povezivati se putem Skype direktno na Panasonic TV ekranima, isprobati izuzetan osjećaj igranja igrica u 3D-u na Panasonic plazma ekranima, isprobati jedan od mnogih Lumix fotoaparata ili se uvjeriti u izuzetno napredne tehnologije proizvoda iz domena bijele tehnike.

Na slijedećim slikama možete pogledati kako izgleda prostor i čitava paleta Viera i Lumix proizvoda. Ovdje treba napomenuti da se različiti video signali puštaju na Viera LCD i plazma modelima s kalibriranim slikama kako bi se kupci mogli uvjeriti u kvalitetu slike prikazanih proizvoda.

Viera i Lumix paleta proizvoda

Udobna fotelja za posjetitelje

Nezaboravno iskustvo: 3D Avatar na 65″ VT20 modelu

Viera linija televizora s različitim video signalima i odgovarajućim postavkama slike

Kao predvnodnici HD tehnologija na ex-yu prostorima, moramo zaključiti da pojedine kompanije u BiH posluju na razini EU kompanija te da će u video segmentu i uslugama koje će ovakav jedan napredni eShop pružati najviše beneficirati kupci u BIH.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!