Obavijesti/ostaloReportažeVijesti

Reportaža [Mostar]: Na Rondu otvoren Panasonic eShop

U poslovnom centru Rondo u Mostaru danas je otvoren Panasonic eShop, prvi takve vrste u ovom dijelu Europe. Jednostavan, ali ipak futuristički dizajn ovog shopa je urađen po vrlo zahtjevnim standardima Panasonic korporacije, koja uvijek vodi računa i o najsitnijim detaljima.
Svečanom otvaranju su prisustvovali predstavnici medija zajedno sa predstavnicima Panasonic korporacije i kompanije VT Commerce. Svečano otvaranje najavio je gosp . Erdin Hastor, predstavnik Panasonica BiH. eShop su svečano otvorili Junichi Suzuki, visoki dužnosnik Panasonic korporacije iz Europske divizije i Miroljub Vukojević, vlasnik kompanije VT Commerce iz Ljubuškog, koji se zahvalio gospodinu Edi Osmicu sa kojim HDtelevizija ima odličnu suradnju, bez kojeg realizacija jednog ovakvog projetka u BiH ne bi bila moguća.


Otvaranju je pristustvovao i Istvan Stark, generalni direktor Panasonic jugoistočne Europe, a svi posjetitelji su mogli testirati usluge koji ovaj shop nudi. U narednom periodu prve kupce ovog shopa očekuju mala iznenađenja, a svi kupci Panasonic Fuli HD televizora do 31.12.2010 dobivaju 5 godina garancije.Posjetitelji i kupci mogu ovdje pronaći stručan savjet, izuzetnu uslugu ali mogu očekivati i postprodajni servis, nešto što uvijek nedostaje na našim prostorima. Najveća prednost ovog tipa prodajnog mjesta je mogućnost testiranja i interakcije sa proizvodima koji nisu šire dostupni, tako kupci mogu gledati premijere 3D filmova, originalni 3D Blu-ray disk Avatara, na ekranu dijagonale 165 cm (65″), točnije na HDtelevizija referetnom 3D Panasonicovom modelu 65VT20, snimat 3D sadržaj Panasonic HDC-SDT750, prvim 3D kamkorderom na svijetu kojeg smo recenzirali nedavno, povezivati se putem Skype direktno na Panasonic TV ekranima, isprobati izuzetan osjećaj igranja igrica u 3D-u na Panasonic plazma ekranima, isprobati jedan od mnogih Lumix fotoaparata ili se uvjeriti u izuzetno napredne tehnologije proizvoda iz domena bijele tehnike.

Na slijedećim slikama možete pogledati kako izgleda prostor i čitava paleta Viera i Lumix proizvoda. Ovdje treba napomenuti da se različiti video signali puštaju na Viera LCD i plazma modelima s kalibriranim slikama kako bi se kupci mogli uvjeriti u kvalitetu slike prikazanih proizvoda.

Viera i Lumix paleta proizvoda

Udobna fotelja za posjetitelje

Nezaboravno iskustvo: 3D Avatar na 65″ VT20 modelu

Viera linija televizora s različitim video signalima i odgovarajućim postavkama slike

Kao predvnodnici HD tehnologija na ex-yu prostorima, moramo zaključiti da pojedine kompanije u BiH posluju na razini EU kompanija te da će u video segmentu i uslugama koje će ovakav jedan napredni eShop pružati najviše beneficirati kupci u BIH.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!