HTPC i kompjuteriKomponente

MSI-jeve matične ploče s THX TruStudio PC sustavom

thx-pc-studio-msi

Globalno poznat proizvođač matičnih ploča za računala danas je, u suradnji s THX-om i Creative-om, predstavio nove Big Bang matične ploče, a u koje je po prvi puta implementiran THX TruStudio PC s EAX ADVANCED HD 5.0 tehnologijom. Big Bang posjeduje QuantumWave čipset koji bi trebao osigurati snažan i realističan zvuk u igrama, filmovima i glazbi koju ćete slušati na računalu. Zvučne performanse računala su dovedene do vrlo visokog nivoa, a upletanje diva kao što je THX i autora originalnog Sound Blaster-a jamči vrlo jasno artikuliranu audio budućnost računalnih sustava. Dolazak na tržište: prosinac ove godine po još nepoznatoj cijeni. Više informacija i izvadak iz službene objave potražite na stranici GB TechPowerUp!

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Da, potreba definitivno postoji, sa svih strana se pojavljuju kvalitetni formati, igre kakav danas nude zvuk je nešto fenomenalno, a dobro zvuči i streaming s YouTube-a kada se stavi na HQ ili HD… Stvarno više nema mjesto najjeftinijim plastičnim zvučnicima na stolu uz komp…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!