Home » HTPC i kompjuteri » MSI-jeve matične ploče s THX TruStudio PC sustavom

MSI-jeve matične ploče s THX TruStudio PC sustavom

thx-pc-studio-msi

Globalno poznat proizvođač matičnih ploča za računala danas je, u suradnji s THX-om i Creative-om, predstavio nove Big Bang matične ploče, a u koje je po prvi puta implementiran THX TruStudio PC s EAX ADVANCED HD 5.0 tehnologijom. Big Bang posjeduje QuantumWave čipset koji bi trebao osigurati snažan i realističan zvuk u igrama, filmovima i glazbi koju ćete slušati na računalu. Zvučne performanse računala su dovedene do vrlo visokog nivoa, a upletanje diva kao što je THX i autora originalnog Sound Blaster-a jamči vrlo jasno artikuliranu audio budućnost računalnih sustava. Dolazak na tržište: prosinac ove godine po još nepoznatoj cijeni. Više informacija i izvadak iz službene objave potražite na stranici GB TechPowerUp!

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

3 komentara

  1. Bas se PC industrija u zadnjem mjesecu bazirala na dodavanje HD audio i naprednih mogucnosti i certifikata poput THX.

  2. Da, potreba definitivno postoji, sa svih strana se pojavljuju kvalitetni formati, igre kakav danas nude zvuk je nešto fenomenalno, a dobro zvuči i streaming s YouTube-a kada se stavi na HQ ili HD… Stvarno više nema mjesto najjeftinijim plastičnim zvučnicima na stolu uz komp…

  3. PS3 je tu zakon , mislim na igre …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*