HTPC i kompjuteriKomponente

MSI-jeve matične ploče s THX TruStudio PC sustavom

thx-pc-studio-msi

Globalno poznat proizvođač matičnih ploča za računala danas je, u suradnji s THX-om i Creative-om, predstavio nove Big Bang matične ploče, a u koje je po prvi puta implementiran THX TruStudio PC s EAX ADVANCED HD 5.0 tehnologijom. Big Bang posjeduje QuantumWave čipset koji bi trebao osigurati snažan i realističan zvuk u igrama, filmovima i glazbi koju ćete slušati na računalu. Zvučne performanse računala su dovedene do vrlo visokog nivoa, a upletanje diva kao što je THX i autora originalnog Sound Blaster-a jamči vrlo jasno artikuliranu audio budućnost računalnih sustava. Dolazak na tržište: prosinac ove godine po još nepoznatoj cijeni. Više informacija i izvadak iz službene objave potražite na stranici GB TechPowerUp!

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Da, potreba definitivno postoji, sa svih strana se pojavljuju kvalitetni formati, igre kakav danas nude zvuk je nešto fenomenalno, a dobro zvuči i streaming s YouTube-a kada se stavi na HQ ili HD… Stvarno više nema mjesto najjeftinijim plastičnim zvučnicima na stolu uz komp…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!