Blu-ray izdanjaDVD izdanjaFilmoviVijesti

Novo Blu-ray/DVD izdanje ovoga tjedna [Continental Film]

Dark-Shadows

Za početak listopada Continental Film nam donosi jedno novo Blu-ray/DVD izdanje!


Sjene tame

Redatelj: Tim Burton
Uloge: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Eva Green

Od predivno iskrivljene mašte Tima Burtona, dolazi priča o Barnabasu Collinsu, poletnom aristokratu kojeg je ljuta ljubavnica pretvorila u vampira i pokopala na dva stoljeća. Nakon što izađe iz svog lijesa u svijet 1972. godine, vraća se u svoj nekoć veličanstven dom gdje pronalazi nekoliko preostalih, disfunkcionalnih potomaka obitelji Collins. Odlučnog da vrati svojoj obitelji prijašnju slavu, Barnabasa na tom putu sputava njegova bivša ljubavnica – zavodljiva vještica Angelique (Eva Green) – u ovoj “divljoj maštariji” (Sam Hallenbeck, NBC-TV).

Posebni dodaci na Blu-rayu:
Maksimalni filmski užitak—Pogledajte kako je briljantna imaginacija Tima Burtona i Johnnyja Deppa stvorila Sjene tame uz devet ekskluzivnih priloga o snimanju filma
Izbačene scene

Posebni dodaci na DVD-u:
Collinsovi: Svaka obitelj ima svog demona

Dark-shadows-Eva-Green

Dark-Shadows-Michelle Pfeiffer

Darko-Shadows-Ghost

Izvor: Continental Film PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!