FilmoviKino

Šegrt Hlapić je najgledaniji domaći dječji film ikad!

segrt-hlapic-film-head

Samo 18 dana prikazivanja bilo je dovoljno da film Šegrt Hlapić produ­centske kuće Maydi film i u distribuciji tvrtke Blitz film i video distribucija po­stane najgledaniji hrvatski dječji film od neovisnosti.  Film ŠEGRT HLAPIĆ koji je započeo s prikazivanjem u četvrtak 07. stude­nog 2013. zaključno s ovim vikendom pogledalo je 84 762 gledatelja što ga čini najuspješnijim domaćim filmom za djecu od 1991. godine.


Omiljeni lik dječje lektire uspjehe niže i u svojoj ekraniziranoj verziji, nastaloj u režiji Silvija Petranovića, zbog čega već sada možemo reći  će film ŠE­GRT HLAPIĆ zasigurno postati i klasik hrvatske dječje kinematografije o če­mu svjedoče rezultati gledanosti te oduševljenje publike koja zbog malog po­stolara Ivane Brlić Mažuranić ne prestaje hrliti u kina.

segrt-hlapic-film

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

5 komentara

 1. Pa svi znaju da sve škole imaju OBAVEZU voditi djecu na projekciju Šegrta Hlapića!!!!
  Ja sam već dovoljno star da znam da je tako i Neretva bila najgledaniji film u Europi.
  Da se razmjemo,ćim počme manipulacija sa djecom i škole i oranizirano gledanje ,meni je to muka.

 2. Je li netko gledao film? Ja sam išao sa 6-ogodišnjim sinom te iako je na kraju rekao da mu je film bio super, tijekom projekcije bilo vidljivo da baš i nije tako. I on, kao i klinci iz polupraznog kina, su se tijekom projekcije ustajali, hodali uokolo, pričali i igrali se jedni s drugima te djelovali poluzainteresirano. Neusporedivo s recimo mojim doživljajem Vlaka u snijegu kad sam bio dijete.
  O svojoj ocjeni filma bolje da i ne pričam – vječno čista Hlapićeva Prevolom oprana crvena košulja te vječno čiste i konstantno potpuno nove crvene čizmice samo su jedan od detalja u moru zamjerki koje imam na film. A o dječjoj glumi da ni ne govorim…

 3. kako je fora gledati naručene komentare zavidnih supranika. najljepše je vidjeti protivnika izbezumljenog i nemoćnog. dva, tri loša komentara, ma niti dvadeset, neće naškoditi filmu, kao niti nekoliko na isti način i iz istog razloga napisanih kritika. očita je orkestrirana kampanja protiv ovog filma, uvijek isti besmisleni komentari, neutemeljeni, posebno ovi o školama. a vikendom kina puna, hahahaha! pozdrav i najte se jidit, hahahaha!

   1. A zašto se ti osjećaš pozvanim dati mišljenje o filmu kad niti materinji hrvatski jezik ne možeš savladati? Ili po tvome: nemožeš! :P

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!