Home » Filmovi » Šegrt Hlapić je najgledaniji domaći dječji film ikad!

Šegrt Hlapić je najgledaniji domaći dječji film ikad!

segrt-hlapic-film-head

Samo 18 dana prikazivanja bilo je dovoljno da film Šegrt Hlapić produ­centske kuće Maydi film i u distribuciji tvrtke Blitz film i video distribucija po­stane najgledaniji hrvatski dječji film od neovisnosti.  Film ŠEGRT HLAPIĆ koji je započeo s prikazivanjem u četvrtak 07. stude­nog 2013. zaključno s ovim vikendom pogledalo je 84 762 gledatelja što ga čini najuspješnijim domaćim filmom za djecu od 1991. godine.


Omiljeni lik dječje lektire uspjehe niže i u svojoj ekraniziranoj verziji, nastaloj u režiji Silvija Petranovića, zbog čega već sada možemo reći  će film ŠE­GRT HLAPIĆ zasigurno postati i klasik hrvatske dječje kinematografije o če­mu svjedoče rezultati gledanosti te oduševljenje publike koja zbog malog po­stolara Ivane Brlić Mažuranić ne prestaje hrliti u kina.

segrt-hlapic-film

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

5 komentara

  1. Pa svi znaju da sve škole imaju OBAVEZU voditi djecu na projekciju Šegrta Hlapića!!!!
    Ja sam već dovoljno star da znam da je tako i Neretva bila najgledaniji film u Europi.
    Da se razmjemo,ćim počme manipulacija sa djecom i škole i oranizirano gledanje ,meni je to muka.

  2. Je li netko gledao film? Ja sam išao sa 6-ogodišnjim sinom te iako je na kraju rekao da mu je film bio super, tijekom projekcije bilo vidljivo da baš i nije tako. I on, kao i klinci iz polupraznog kina, su se tijekom projekcije ustajali, hodali uokolo, pričali i igrali se jedni s drugima te djelovali poluzainteresirano. Neusporedivo s recimo mojim doživljajem Vlaka u snijegu kad sam bio dijete.
    O svojoj ocjeni filma bolje da i ne pričam – vječno čista Hlapićeva Prevolom oprana crvena košulja te vječno čiste i konstantno potpuno nove crvene čizmice samo su jedan od detalja u moru zamjerki koje imam na film. A o dječjoj glumi da ni ne govorim…

  3. kako je fora gledati naručene komentare zavidnih supranika. najljepše je vidjeti protivnika izbezumljenog i nemoćnog. dva, tri loša komentara, ma niti dvadeset, neće naškoditi filmu, kao niti nekoliko na isti način i iz istog razloga napisanih kritika. očita je orkestrirana kampanja protiv ovog filma, uvijek isti besmisleni komentari, neutemeljeni, posebno ovi o školama. a vikendom kina puna, hahahaha! pozdrav i najte se jidit, hahahaha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*