ReportažeVijesti

Reportaža [Zagreb]: Logitech Press Event 2009 (+ video)

Logitech desktop 2009

Logitech unidirekcioni zvučnici – stereo slika više samo u jednoj dijelu prostorije

Unidirekcijske zvučnike Z-5 smo testirali još krajem prošle godine na PC Zenith-u, te je to tada bio prvi primjerak zvučnika koji membrane imaju s obje strane po zvučničkoj kutiji, što daje zvučnu pozornicu kako s prednje, tako i sa stražnje strane. Za klasične desktop konfiguracije kod kojih je radni stol uz zid ovakav sustav neće biti od prevelikog značaja, no na takve korisnike niti ne cilja u prvome redu. Interes za ovakve komplete mogu imati oni koji prijenosno računalo drže na stoliću na centralnoj poziciji u sobi, te žele da zvuk bude jednako dobar u svim dijelovima sobe. Novi modeli su dostupni u 2.0 i 2.1 kompletima pod oznakama Z320, Z323, Z520 i Z523. Potonji model već testiramo tako da recenziju možete uskoro očekivati.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Da, baš sam to pitao sales managera za Europu, zašto nema novih zvučnika u segmentu od cca. 1000 do 2000 kuna i odgovor jest kako se ovi od 300 do 700 kn kao srednja klasa najbolje prodaju i da je interes za njih najveai, dok za skuplje modele nema potrebe da mijenjaju išta s obzirom da su Z5500 i Z5450 po njima poptuno zaokruženi proizvodi koje ne treba mijenjati…

    Malo je i recesija i budžetiranje imalo svoje, tako da se slabo profitni proizvodi povlače i oprezno se uvode novi… Prema njihovim riječima najgore su prošli i prodaja opet raste…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!