Audio Video Show - ZagrebSajmovi elektronikeVijesti

Najava: Zagreb Audio Video Show 2012.

audio-video-show-sheraton

Ljubitelji vrhunske slike i zvuka i ove će godine moći pogledati i poslušati novosti iz svijeta potrošačke elektronike na Zagreb Audio Video Showu, a koji će se održati od 26. do 28. listopada u zagrebačkom hotelu Sheraton. Zagrebački Audio Video Show je vodeći sajam u regiji gdje se vrhunski proizvođači i distributeri potrošačke elektronike predstavljaju poklonicima dobrog zvuka i slike te konzumentima najnovijih dostignuća elektronske industrije.

U prethodnih sedamnaest uspješnih izdanja “Zagreb AV Show” postavio je visoke standarde usporedive s vrhunskim sličnim događajima u zapadnom svijetu, kako u organizacijskom, tako i u smislu aktualnosti predstavljenih proizvoda. Odličnom posjetom i kvalitetom prikazanog, Zagreb AV Show je kroz godine pojačavao dobru reputaciju i podebljavao točku koja označava Zagreb na europskoj karti relevantnih AV sajmova.

Pod medijskim pokroviteljstvom i logistikom magazina hifimedia očekuje se kako će osamnaesti (18.) “Zagreb AV Show” biti događaj koji će opravdati svoj status.

Uz niz izlagača u segmentu audio opreme, na sajmu će biti izloženi proizvodi iz video segmenta tvrtki Samsung i Loewe. Od organizatora doznajemo kako se ostale kompanije iz video sektora nisu odazvale zbog nedostatka budžeta, tako da nakon niza godina nećemo vidjeti najnovija dostignuća kompanija poput Philipsa, Sharpa, Toshibe, Panasonica i ostalih.

Lista izlagača uključuje:

 • Acquisitum Magnum
 • Alter Audio
 • Audio Centar
 • Audio Dream
 • Dacco
 • HD-multimedia
 • Intek
 • Media Audio
 • Nove Boje Zvuka
 • Samsung Hrvatska
 • Sigma Audio Koncept
 • UBIQ Audio

Više detalja možete pronaći na službenoj stranici sajma.

Reportaže sa Zagreb Audio Video Showa zadnjih godina:

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

13 komentara

 1. Svake godine sajam je sve slabiji. Kriza je očito učinila svoje. Po listi izlagača ovo će biti uvjerljivo najlošiji sajam do sada…

 2. volio bi da nisam vidio popis izlagača možda bi i otišao ali kad vidim ovakvu listu izlagača ,nažalost ali biti će to prva godina da ne idem,javite u slučaju da netko ide jer ima šta zanimljivo,pozzz

 3. Vezano za mali broj izlagača iz video segmenta, od organizatora smo dobili odgovor: “Osim tvrtki Samsung Hrvatska i LOEWE-a koji izlažu na sajmu, ostali proizvođači su naveli da ove godine nemaju novaca za sudjelovanje na sajmu (Panasonic, TP Vision – Philips i Toshiba) ili se nisu uopće udostojili odgovoriti (LG Hrvatska i Sharp) na upite organizatora sajma – magazina hifimedia!”.

  Organizator smatra, a u tome se i ja slažem, da čitatelji i posjetitelji sajma trebaju znati prave razloge zašto nema više izlagača televizora. S druge strane, ovogodišnji sajam je veći i daleko bolji s Hi-Fi komponentama u odnosu na prošlu godinu i ima se što vidjeti/poslušati.

  1. Ne mogu se složiti s tobom iz jednostavnog razloga što na sajmu neće biti nekih od najvažnijih firmi iz hi-fi segmenta. Najbitnija firma na ovim prostorima “PlanetAudio” neće izlagati a podjetimo se što sve oni zastupaju. Sama krema poput: lamm, chord, tannoy, wavac, luxman, kharma, conrad-johnson, jadis, m2tech, duevel i da dalje ne nabrajam. Trenutno firma broj jedan na ovim prostorima. Nedavno su imali u hotelu sheraton dva dana vlastitu prezentaciju svih bisera koja je prošla fantastično. Potom nećemo vidjeti niti audio cinema art firmu sa svojim proizvodima kao: accuphase, esoteric, magnepan, vtl, wilson audio, lexicon i da dalje ne nabraja.. Na pamet mi je pala i treća ozbiljna firma na ovim prostorima kao što je sonus art sa svojim proizvodima kao što su : classe, rotel, marantz, denon, B/W, focal, pathos, nordost, nu force i da dalje ne nabraja, Iz svega ovog je vidljivo da ćemo na ovom sajmu biti uskraćeni za onaj prvai hi-fi jer ovo što je preostalo i što dolazi na sajam nije prva liga niti mogu ponudti ono što nude ove tri najznačajnije firme na tržištu. Naravno, ima tu još manjih firmi koji su zastupnici po jednog dva velika branda a koje isto nećemo vidjeti na sajmu. Sve u svemu ovaj sajam neće ostati upamćen po ničemu. Na prezentaciji firme planet audio mogle su se vidjeti skuplje i bolje stvari nego što će ovdje biti izložene na komplarnom sajmu… šteta… Ove tri nabrojane firme zastupaju preko 60 najznačajnijih svjetski poznatih brandova i kad to ne bude zastupljeno na ovakvom tipu sajma onda možemo samo govoriti o siromaštvu sajma. Ovi koji dolaze na sajam i tek traže svoje mjesto pod suncem ne mogu pokrpati ovu golemu rupu koja je nastala nedolaskom najznačajnijih firmi u hrvatskoj…. šteta…

   1. Moje slaganje s izjavom organizatora je što se tiče video segmenta, za audio se slažem da su izostali veliki igrači…

 4. upravo zbog ovoga sam se odlučio ne otići na sajam ,movie je naveo u kratko sve,nadam se da će sljedeće godine biti bolji.pozz.

 5. Nemojte moje glasno razmišljanje shvatiti kao poziv za izbjegavanje sajma, dapače. Treba otići na sajam i podržati ga. Organizator ulaže velik trud kako bi održao sajam i on je najmanje kriv za odustajanje nekih izlagača. Očito je kriza uzela maha. Ja ću svakako otići i pogledati sajam. Na neki način treba nagraditi izlagače i organizatora i nadati se kako će jedini sajam na ovim prostorima opstati te kako će doći neka bolja vremena kad ćemo moći opet pričati o veličini i glamuru…

  1. Bio sam jučer i baš mi je odlično sjeo sajam za opuštanje na kraju radnog tjedna. Ležerni izlagači koji su odgovarali na sva pitanja i slušali glazbene želje, dobra atmosfera i dosta toga za vidjeti obzirom na broj izlagaća.

 6. Ove godine karte za sajam su jednokratne, i ne vrijede za sve dane. Zašto u ovoj našoj državi baš sve mora biti stisnuto, smanjeno, zašto se posjetitelje, one koji podržavaju takve događaje mora kazniti zbog toga što te događaje podržavaju, pogotovo kad se uzme da je sajam u odnosu na prije nekoliko godina upola manji?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!