Home » Programi i igre » Igre » Igra Avatar izlazi prije filma + video intervju s razvojnim timom

Igra Avatar izlazi prije filma + video intervju s razvojnim timom

james_cameron_avatar_videogame_image_03

Iza svakog visoko-budžetnog filma nalazi se i…istoimena igra. Vrlo brižno kreirana kampanja i držanje projekta u tajnosti uz mudro doziranje informacija medijima samo su neke od metoda kako u moru filmova istaknuti svoj naslov i bolje ga prodati. O Avataru i dobroj suradnji njegovih producenata s Panasonic-om smo već pisali, a sada imamo nove informacije vezane uz istoimenu igru, a koja će na tržište izaći 24. studenog ove godine (u verzijama za PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, PSP i Wii).

James Cameronov Avatar: The Game premda prvim video isječcima i slikama obećava, posebice ako znamo da će grafički segment biti baziran na već dokazanom Far Cry 2 sustavu. U nastavku pogledajte video prilog s intervjuima razvojnog tima, te samim Cameronom i producentom Jonom Landauom.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

2 komentara

  1. MA fil mi se čini mračnim ;:.) ali ovo da PR daje informacije na kapaljku je vraški točno :-) nadma se da ae igra biti onoliko dobro da ae me kao jedna me?u rijetkima zadnjih vremena zakovati za monitor :-)

  2. Hej E-beba, i ja se nadam nekom igrivom naslovu na duže vrijeme, zadnje me Guild Wars prikovao, no odavno mi je dosadio… čeka se Diablo 3 i Starcraft 2 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*