IgreProgrami i igre

Igra Avatar izlazi prije filma + video intervju s razvojnim timom

james_cameron_avatar_videogame_image_03

Iza svakog visoko-budžetnog filma nalazi se i…istoimena igra. Vrlo brižno kreirana kampanja i držanje projekta u tajnosti uz mudro doziranje informacija medijima samo su neke od metoda kako u moru filmova istaknuti svoj naslov i bolje ga prodati. O Avataru i dobroj suradnji njegovih producenata s Panasonic-om smo već pisali, a sada imamo nove informacije vezane uz istoimenu igru, a koja će na tržište izaći 24. studenog ove godine (u verzijama za PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, PSP i Wii).

James Cameronov Avatar: The Game premda prvim video isječcima i slikama obećava, posebice ako znamo da će grafički segment biti baziran na već dokazanom Far Cry 2 sustavu. U nastavku pogledajte video prilog s intervjuima razvojnog tima, te samim Cameronom i producentom Jonom Landauom.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. MA fil mi se čini mračnim ;:.) ali ovo da PR daje informacije na kapaljku je vraški točno :-) nadma se da ae igra biti onoliko dobro da ae me kao jedna me?u rijetkima zadnjih vremena zakovati za monitor :-)

  2. Hej E-beba, i ja se nadam nekom igrivom naslovu na duže vrijeme, zadnje me Guild Wars prikovao, no odavno mi je dosadio… čeka se Diablo 3 i Starcraft 2 :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!