Programi i igre

Novi naslovi na HD medijima (10.3.)

No Country for Old Man Blu rayPonovno vam donosimo listu novih filmova dostupnih na Blu-ray i HD DVD formatima. Najveći hit među novim naslovima je Oscarima okrunjen film “Nema zemlje za starce“, a koji je odlično prihvaćen i od strane kritike, ali i gledatelja (IMDB prosjek ocjena 8.5).

Od ostalih naslova valja izdvojiti “Dogmu”, “Ja, robot” i “Dan Nezavisnosti”, a vjerujem da mnogi s velikim očekivanjem iščekuju posljednji spomenuti naslov. Gledajući sume, 10 novih Blu-ray naslova i 3 HD DVD naslova, a bilo bi ih 4 da Dreamworks nije odustao od izdavanja Seinfelda u obliku pčelice (Bee Movie).

Prema EngadgetHD brojanju, odnos HD filmova je trenutno ovakav:
HD DVD 407 vs Blu-ray 471*

* – nije uračunato 20 Paramountovih naslova koji su prije bili dostupni, no više nisu

Napokon, lista:

Blu-ray

HD DVD

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!