Programi i igre

HD DVD film “Ja sam legenda” za $18.99

Ja sam legenda HD DVDAmazon.com je ovaj tjedan snizio cijenu jednog od posljednji naslova za HD DVD format, a koji će se u prodaji pojaviti 8. travnja. Cijena će iznositi 18.99 dolara što je sniženje za 17 dolara od očekivane cijene.


Razlog sniženja je jasan – Amazon se što bezbolnije želi rješiti svega što ima HD DVD oznaku na sebi, a najbolji način je rezanje cijena. Za usporedbu, cijena ovog istog naslova za Blu-ray format iznosi 24.99 dolara, te je jasno da bez sniženja HD DVD verzija ne bi bila nimalo privlačna.

Malu prednost nudi HD DVD verzija ovog filma jer uz 1080p HD verziju dobivate i standardnu DVD verziju, gledljivu u bilo kojem DVD reproduktoru.

Izvor: News PunchJump

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. jebote gledam ove filmove sta kupuju debeli pjegavi amerikanci po 15 tak dolara.
    Gledam koncert od u2 9.99 dolara.
    Pa sta je njima problem montirat plasmu od 2 metra u djecju sobicu kad su im filmovi za saku dolara.
    Na placu od 2000 dolara njima dode jeda br film od 10 dolara ko nama 10 kn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!