Programi i igre

Novi naslovi na HD medijima (24.4.)

Digital Video Essentials, HD BasicsI ovoga tjedna donosimo listu novo izašlih naslova na Blu-ray i HD DVD medijima. Ovoga mjeseca lista je cijela plava – za HD DVD nije izašao niti jedan novi naslov, a od plavih zanimljivi su jedino film Bonnie i Clyde, te video materijal za testiranje – Digital Video Essentials, HD Basics.

Blu-ray video za testiranje će dobro doći svakom entuzijastu, kao i onima koji žele dobiti najbolju moguću sliku iz opreme koju posjeduju. Valja napomenuti da je već izašao jedan sličan naslov, nešto kraći što se trajanja tiče, no trenutno ne raspolažemo informacijama oko toga što se na novom testnom disku nalazi.

Trenutno za Blu-ray postoji čak 478 naslova, ne računajući 20 Paramountovih koji su bili prije dostupni, no više nisu. Slijedi lista:

Blu-ray

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Dobro jutro :) Jasno da je rat formalno završio, no novi sadržaji i dalje dolaze i dolaziti ae još neko vrijeme, a vlasnicima propalog formata ove informacije mogu biti interesantne jer su cijene vrlo atraktivne…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!