Audio-video uređaji

PlayStation 3: Firmware (v3.00) – novosti i video demonstracija

ps3-firmware-300

PlayStation 3 (PS3) firmware update (v3.00) dodaje veliki broj novih mogućnosti koje dijelimo u nastavku s vama. Najnovija obnova utjelovljuje promjene koje poboljšavaju navigaciju na PS3 konzoli. Prvo što ćete primijetiti su kozmetičke promjene u dizajnu XMB-a (Xross Media Bar). Sony je unaprijedio izgled i dojam XMB-a tako da je isti lakši, pa čak i više intuitivan za korištenje. Također su dodali mreže poboljšanja i mogućnosti personalizacije kako bi unaprijedili vaše PS3 iskustvo.

Dodatne promjene 3.00 update uključuju:

“What’s New” – “Information Board” će biti zamijenjen s “What’s New” sekcijom, koja vam omogućuje da uživate u interaktivnim PlayStation vijestima svaki put kada pokrenete PS3 sustav. “What’s New” se nalazi ispod ikona PlayStation Network-a, “What’s New” prikazuje najnovije i najpopularnije igre, video, PlayStation Network i PlayStation vijesti i izdanja, kao i igre koje ste nedavno igrali, u sjajnom, novom animiranom obliku.

Status Indicator – U gornjem desnom kutu, dodan je bar pokazatelj koji prikazuje vašu korisničku ikonu, ikonu prijatelja, broj prijatelja koji su online i malu ikonu za poruke koja vas obaviještava da ste dobili nove poruke. Pokazatelj također uključuje pomićnu oznaku koja uključuje najnovije vijesti iz PLAYSTATION Network-a. Osim toga, kada pritisnete PS gumb, indikator baterije više neće prekriti sat.

Friends List – Od sada će se vaši prijatelji s PlayStation Network-a pojaviti u blago redizajnirani obliku na vašem popisu prijatelja. Isto tako, poruke će sada biti vidljive iz odgovarajućih profila svakog od vaših prijatelja .

PlayStation Store Prečaci – Dodan je i zgodan prečac ikona na PlayStation Store, pod Games i Video kategorijama, tako možete pristupiti najnovijim sadržajima brzo i jednostavno.

Personalizacija – Personalizirajte svoj PS3 sa novim dinamično prilagođenim temama i avatarima. Dynamic teme kao free i premium avatari će biti dostupne preko PlayStation Store-a. Dinamičke temu diže prikaz XMB-a na potpuno novu razinu jer sadrži animirane objekte u pozadini.

Trofeji – Hvaljenje vašim teško zasluženim trofejima je upravo postalo bolje. Update 3.00 pruža razvojnim timovima mogućnost da odluče kako žele prikazati trofeje preko add-ona! Bazični i add-on trofeji će i dalje biti kombinirani u jednu listu, tako da možete vidjeti kako rankirate u igri kao cjelini. U tom popisu, trofeji će se dijeliti na podkategorije: base trofeje i add-on trofeje – na taj način, možete jednostavno vidjeti postotak svoje baze zbirke trofeja u glavnom (base) nalsovu a posebno pratiti svoj napredak trofeja preko add-ona (dodataka).

Potražite ovo poboljšanje u nadolazećim igrama!

Da biste dobili ideju što dolazi u ažuriranom 3.00 update-u, pogledajte video ispod:

Adsense

Povezani tekstovi

14 komentara

 1. Da, barem da daju na tjedan ili tak neki period pa da se čovjek odluči kupiti ili ne… Ova što je u video prilogu me podsjeaa na onu defaultnu samo što je druge boje i ima glitter efekt. Ili ima još nešto?

 2. a nama je svejedno da nam daju na probu kada kupiti ne možemo. Bar ne još. Do kraja godine bi se u europi trebale pojaviti PS3 network card od 20 i 50 eura pa aemo moai kupovati kao sav normalan svijet pošto od HR stora još dugo ništa ne bu bilo …

 3. Hteo bi da postavim jedno pitanjce .
  Da li se razlikuje PS3 konzola za Evropsko i Americko trziste , i ako da u cemu je razlika ?
  Hvala

 4. Da, razlikuju se u regijama za blu-ray reprodukciju filmova. Reprodukcija igara je jednaka za obije konzole.
  Treba napomenuti da su mnogi blu-ray filmovi region-free, ali ako se narucuju blu-ray filmovi iz vana treba se voditi racuna za koju regiju je taj film kodiran.

 5. Da se nadovovežem na filmove, negdje sam čuo da kod BD Live naslova je moguae pristupiti nekakvoj bazi titlova za film preko kojeg se pristupa i skinuti titlove – imaš li kakva saznanja Nani je li to zbilja moguae?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!