Audio-video uređajiVijesti

Logitech Z623 zvučnici s THX certifikatom

Logitech je danas predstavio novi 2.1 komplet zvučnika za upotrebu uz računalo ili u dnevnom boravku kao kvalitetniju alternativu ugrađenim zvučnicima televizora. Obzirom na kronični nedostatak niskih tonova kod potonjih zvučnika, a također zahvaljujući atraktivnim dizajnu i lakoći smještaja zvučnika, Logitech Z623 zvučnici bi mogli biti interesantni mnogima. Proizvođač ponosno ističe THX certifikat, a koji garantira visoku kvalitetu reprodukcije i bogatstvo tonova čitavog spektra. Zvučnici će biti dostupni na tržištu već od idućeg mjeseca po preporučenoj cijeni od 1229,00 kuna.


ZAGREB, 26. kolovoza 2010. — Danas su u tvrtki Logitech predstavljeni Logitech Z623 zvučnici s THX® certifikatom koji pružaju toliko bogat i snažan zvuka da će slušanje glazbe, gledanje filmova ili igranje PC igrica postati pravo zadovoljstvo. Zvučnici imaju 2.1 sustav čime se postiže čist zvuk od 200 vata (RMS) snage bez obzira jesu li priključeni na PC ili TV.

Zaista nije važno slušate li rock glazbu, gledate pustolovne filmove Stevena Spielberga ili igrate svoju omiljenu PC igru, zbog toga što je doživljaj i užitak uvijek bogatiji uz izvrstan zvuk,” rekao je Mark Schneider, potpredsjednik i generalni manager Logitechove poslovne jedinice za audio. “Upravo je to bio razlog zbog kojeg smo osmislili Logitech Z623 zvučnike – kako biste maksimalno uživali u svemu što radite. Ljubiteljima DVD filmova, glazbenim zanesenjacima ili zagriženim gejmerima će zvučnici Logitech Z623 ispuniti prostor bogatim i jakim zvukom. A, kako su ovi zvučnici certificirani po THX standardima bit ćete sigurni da imate najbolje zvučnike.

Da biste zvučnike postavili kako to želite, Logitech je unaprijed predvidio da na zvučnike možete povezati tri audio uređaja. Uz pomoć RCA i 3.5 mm ulaza, te dodatno ugrađenog ulaza za slušalice, u samo nekoliko minuta nakon postavljanja zvučnika, možete uživati u dobrom zvuku s vašeg računala, igraće konzole, digitalnog glazbenog playera, TV-a ili DVD playera. Na desnom zvučniku se nalaze integrirane komande za regulaciju jačine zvuka kako biste zvuk mogli prilagodili vlastitom iskustvu slušanja.

Logitech i THX® – Čista senzacija zvuka

Logitech Z623 zvučnici su potvrđeni prema svim THX standardima za audio reprodukciju. Napravljeni su s ciljem da pruže ugodan i balansiran zvuk u kojem ćete uživati bilo kad i bilo gdje. Kako bi dobili THX certifikat, oba zvučnika i subwoofer su trebala zadovoljiti vrlo stroge standarde za visoku kvalitetu audio reprodukcije. Stoga su Logitechovi inženjeri usko surađivali s THX-om te proveli preko 400 različitih usporednih testova za akustiku i elektroniku prateći sve – raspon frekvencije, snagu zvuka, pojavu distorzije, buku, te na koncu cjelokupnu audio reprodukciju. Rezultat testiranja je pokazao da zvučnici Logitech Z623 pružaju intenzivan i ambijentalan zvuk takve čistoće da ćete u trenu pomisliti da se nalazite na setu nekog akcijskog filma. Basovi, koji dolaze iz subwoofera, toliko su snažni da ih je moguće usporediti sa zvukom koji proizvede mlazni pogon ili rušenje mosta.

Cijena i dostupnost

Logitech Z623 zvučnici se očekuju diljem Europe u rujnu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1229,00 kuna.

Fons: Logitech PR preko Nulaosam

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!