Blu-ray izdanjaDVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Recenzija [Blu-ray]: Neobična priča o Benjaminu Buttonu (2 diska)

Dodatni sadržaji

5-star

bonus-content-bluray0

Uz komentar redatelja na prvom disku, cijeli drugi disk je popunjen s više od tri sada priloga, a koji se sastoje od 14 detaljnih priloga s druge strane kamere, 44 foto galerije i kino najava. Na pakiranju je navedeno kako se nalaze i TV najave, no iste nismo pronašli.

Prilozi su rađeni u stilu intervjua s osobama koje su radile na filmu, od režisera, dizajnerice kostima, tima za specijalne efekte, pa do kompozitora i ostalih članova tima. Kroz priloge su prikazani razni aspekti produkcije filma, a koji su vrlo detaljni i otkrivaju mnogo, stoga ih nikako ne preporučamo da se pogledaju prije samog filma.

bonus-content-bluray-2

Ono što smo zamijetili kod slike dodatnih sadržaja jest značajno prisutan blur efekt kod pokreta, što je jasno vidljivo u scenama u kojima gledamo autora/e filma na crnoj pozadini, a svaki je njihov pokret rukom ili glavom popraćen značajnim duhovima. Premda ovo ne smeta mnogo jer su scene većinom statične, ipak moramo navesti da smo ih zamijetili.

bonus-content-bluray-3

Što se dodataka tiče, lokalizirano izdanje posjeduje iste dodatke kakvi se mogu naći i na stranim izdanjima, premda bismo željeli vidjeti pokoju BD-Live značajku…

Easter Eggs (skriveni dodatni materijali)

Easter Egg koji smo pronašli nalazi se u zadnjem stupcu, ispod Production Gallery kliknite prema dolje i trebala bi se pojaviti dva slova B, a koja otkrivaju dodatnih prilog o snimanju.

Ukoliko ste pronašli Easter Egg slobodno nas kontaktirajte bilo putem forme za komentiranje ili putem e-mail kontakt forme.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

8 komentara

  1. Bilo bi dobro da se ocjene kvalitete slike i zvuka daju svaka zasebno a ne zbirno. Isto tako bilo bi dobro da se navede sistem na kojem je film gledan .Jako je malo filmova čija slika i zvuk zavrije?uju pet zvijezdica tako da bi bilo realnije davati ocjenu zasebno za svaku od navedenih kategorija

  2. Pozdrav Movie i hvala na komentaru! Što se ocjenjivanja slike i zvuka tiče, to se apsolutno slažem i po objavi sam prvo pomislio na to jel trebalo odvojiti, a to sam sada i učinio i imate pravo, bolje izgleda.

    Tekst je ažuriran podatkom o reproduktoru na kojem je gledan film zato što se radi o sponzoriranom ure?aju, dok ostatak neaemo objaviti jer želimo umanjiti besplatno reklamiranje. Naravno, u planu je prikazivati kompletnu konfiguraciju čim dogovorimo do kraja suradnje…

  3. e , sada mi se više svi?a recenzija. Upravo bi ovako trebala izgledati. Inače volim pogledati recenzije na stranici http://www.dvdtown.com/ Meni vrlo simpatična i rado posječivana stranica na kojoj dobijem sve informacije koje me interesiraju. Baci pogled…..

  4. THX na linku, našao sam par ideja za iduae recenzije… Bluray.com mi isto ima dobre osvrte, a i slike imaju u odličnoj kvaliteti (što i mi planiramo čim se nabavi BD-ROM)…

  5. Ako ti se da malo usporedi naša izdanja sa američkim. Recimo Dark Knight izašao kod nas nema BD live, američki ima, kod nas je jednostruko izdanje Body of lies, u am dvostruko…Samo naprijed s recenzijama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!