Home » Filmovi » Michael Arndt će pisati scenarij za Star Wars: Episode VII

Michael Arndt će pisati scenarij za Star Wars: Episode VII

Nije prošlo mnogo vremena otkako je Disney preuzeo LucasFilm Ltd., a sedma epizoda Ratova Zvijezda je već u pripremama. Na službenoj Star Wars stranici objavljeno je kako je za scenarij odabran Michael Arndt, dobitnik mnogih nagrada, uključujući i nagradu Oscar za najbolji originalni scenarij filma Little Miss Sunshine (2006).

Arndt je također bio nominiran za najbolji adaptirani scenarij za animirani film Toy Story 3 (2010.). Osim za nove Ratove Zvijezda, Arndt trenutno radi na scenarijima za filmove:

Kathleen Kennedy i George Lucas već su mjesecima prije potpisivanja ugovora o preuzimanju radili na planiranju novog nastavka kultne sage, a izvori navode da je Arndt također bio uključen u projekt. Moguće je kako će Arndt raditi scenarij za sva tri nova filma, nadajmo se da je Sila dovoljno jaka s njim da novi Ratovi Zvijezda postanu dostojni nastavci legendardne sage.

Ratovi Zvijezda: Epizoda VII najavljeni su za 2015. godinu. Više detalja o budućnosti Ratova Zvijezda nalazi se u video zapisima na Star Wars stranici.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. bez uvrede ali ako će ovaj tip pisati scenarij za film zaista ne možemo puno očekivati…mislim da je tu trebao biti netko od najpoznatijih scenarista …ovo mi uopće ne zvuči obećavajuće.pozz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

star-wars-sila-se-budi

Ratovi Zvijezda: Sila se Budi oborio rekord pretprodaje ulaznica!

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom Carstvu oborio je rekord u ...

star-wars-luke-leia-vader

Disney otkriva razlog kašnjenja Epizode 7 Ratova Zvijezda

Disney i Lucasfilm su prije nekoliko dana obznanili kako će 7. nastavak sage Zvjezdanih Ratova ...