Audio opremaHome CinemaRecenzijeVijesti

Recenzija [Blu-ray 3D kućno kino]: LG HLX56S

Nakon ugodnog druženja Philips HTS9221 2.1 sustavom kućnog kina, na test smo zaprimili LG-jevo ponajbolje sve-u-jedan rješenje u vidu soundbar jedinice i bežičnog subwoofera, te podrškom za Blu-ray 3D medije. Soundbar sustavi su kreirani s idejom da se pozicioniraju ispod televizora i na taj način osiguravaju preciznu centralizaciju zvuka, uz minimalno zamaranje s potrebnim prostorom, kabelima i razmještajem zvučnika. Bežični subwoofer olakšava pozicioniranje u prostoru, a ukupna snaga od 430 W za sustav koji LG deklarira kao konfiguracija 4.1 trebala bi omogućiti vjernu reprodukciju zahtjevnih filmskih audio zapisa. Televizor LG 55LW650S i HLX56S kućno kino dobitnici su nagrade za najbolje europsko 3D kućno kino za 2011-2012 prema EISA udruženju – opravdava li titulu najboljeg, provjerite kroz našu detaljnu analizu.

SPECIFIKACIJE

 

Proizvođač LG
Model HLX56S
Tip soundbar kućno kino s optičkim pogonom
Optički pogon CD/DVD/BD/BD 3D
Broj satelita / (soundbar 4x70W)
Subwoofer Da, bežični aktivan (150 W)
Broj HDMI priključaka 2 ulaza, jedan izlaz (ARC)
Optički/koaksijalni audio Da/Ne
USB priključak Da (x1)
Ethernet/mrežni priključak Da
WiFi Da
FM radio Da
Utor za memorijske kartice Ne
HD audio dekoderi Da, Dolby TrueHD i DTS HD Master Audio
Dodatne značajke 3D reprodukcija
Wi-FI Direct i DLNA
LG daljinski upravljač
Bežični Subwoofer
Music ID od Gracenotea
iPod/iPhone dock

 

Više informacija provjerite na stranicama LG-ja.

[youtube id=”uouQPqR4W1s” w=”600″ h=”337″]

 

Adsense
1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. Nespavam pa volim na miru procitati dobru recenziju, mada mi smeta na samom uredjaju losa podrska za formate s obzirom da je bas LG na tom polju bio medju boljima.

  2. Ako je ovo u testu točno, a nemamo razloga sumnjati u to, onda je ovo vea drugi ure?aj koji ne čita snimke načinjene s HD kamerom, problematična reprodukcija MKV i nije u moguanosti čitati FLAC/APE zapise. Glasan ventilator zaista mora biti glasan da bi to bio nedostatak a ovdje je tomu tako. Sve u svemu, previše je nedostataka za 3.800 kn.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!