Audio-video uređaji

Novi Sharp LED LCD televizori LE600E i LE700E [PR]

sharple700-1
Sharp LE700

Kompanija Sharp je predstavila dvije nove serije LCD-a s LED pozadinskim osvjetljenjem. Serije LE600E i LE700E s potpunim pozadinskim osvjetljenjem daju briljantnu sliku podržanu spektakularnim kontrastom od čak 2.000.000:1 (podsjetimo, Sony OLED predstavljen na sajmu CES 2008. je imao kontrast milijun naprema jedan). Navedene serije isporučuju visoko kontrastnu sliku sa stvarnim bojama i još uz to spadaju među najniže potrošače električne energije na tržištu ravnih ekrana.

Osim izvrsnog dizajna i odličnih ocijena za energetsku učinkovitost, SHARP se fokusirao iznad svih i stvorio LCD TV koji nudi onu najvažniju karakteristiku traženu među ravnim ekranima – izvanrednu sliku. LED segmenti koji su integrirani na kompletnoj površini LCD panela, isporučuju veću količinu svjetlosti, pa tako i dublje boje za razliku od drugih proizvođača kojima se LED segmenti nalaze na rubu ekrana.

sharple600-1
Sharp LE600

Navedene serije isporučuju zavidnu kvalitetu slike za koju nije zaslužno samo LED osvjetljenje nego i puna rezolucija od 1920 x 1080 piksela i 100 Hz tehnologija.
Bitna novost je i novi FULL HD X-gen LCD panel sa 10-bitnim procesiranjem.

LC LE600E serija dolazi u veličinama od 32”, 40”, 46” i opremljena je sa DVB-T-om i 50 Hz.
LC LE700E serija dolazi u veličinama od 32”, 40”, 46” i 52”, 100 Hz-nom tehnologijom i DVB-T i DVB-C-om.

Raspoloživost i cijena

Sharp LC LE600E i LC LE700E serije se očekuju na našem tržištu krajem kolovoza, a cijene će biti poznate već idući tjedan.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!