Audio-video uređajiVijesti

Logitech najavljuje Harmony adapter za PlayStation 3

Neki ih naprosto obožavaju, a neki ih nikako ne mogu prihvatiti kao dostojnu zamjenu, no kako bilo da bilo Logitech je svojom Harmony serijom tržištu ponudio uistinu povelik izbor modela različitih cjenovnih kategorija, no s istim principom rada. Upravo su rad orjeniran na najčešće aktivnosti korištenja uređaja i pozamašna baza kodova dostupnih online glavni adut ove serije, a koja je do danas imala tek jednu manu, ako ju tako možemo i nazvati. Naime, u cilju da ponudi tržištu uređaj što više orjeniran ka plavim tehnologijama (Blu-ray i Bluetooth), s PlayStation 3 konzolom nije moguće upravljati IR daljinskim upravljačima, pa makar on bio i top model Harmony serije – Harmony 1100. Logitech je napokon pronašao rješenje u vidu adaptera, a uz pomoć kojeg je moguće koristiti Harmony daljinske upravljače za aktivnosti u kojima se koristi i PlayStation 3. U nastavku provjerite službeno izvješće, te najavljenu maloprodajnu cijenu.

12. svibnja, 2009 – Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) je danas najavio dostupnost Logitech® Harmony® adaptera za PLAYSTATION®3 koji pruža dodatnu snagu kontroli vašeg sustava za kućnu zabavu s Harmony daljinskim upravljačem.

Podržavajući sve tipke na PS3 igraćoj konzoli, kojih ukupno ima 51,adapter vam omogućuje uključivanje i isključivanje konzole kontrolirajući u potpunosti filmove pohranjene na DVD-u ili Blu-ray disku te cjelovito upravljanje PS3 XrossMediaBar modulom. Logitech Harmony adapter za PLAYSTATION 3 je od sada dostupan u SAD-u, a u Europi će biti dostupan u srpnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,00 kn.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Odličan potez Logitecha, samo je nejasno zašto je nativno ovakva podrška izostavljena sa 1100 top modela. Ono što bi trebali uraditi je da prodaju ovaj bluetooth adapter sa top modelima Harmony serije (1100, 1000 i One) za manju cijenu kao kombo pakete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!