B.netDigitalna televizijaVijesti

B.net videoteka obogaćena sa stotinjak filmova priznatih filmskih studija

Digitalna videoteka B.neta danas je obogaćena sa stotinjak filmova popularnih filmskih studija 20th Century Fox, Sony Pictures i Paramount Pictures, čineći je jednom od atraktivnijih usluga na tržištu.

„Ova suradnja s 20th Century Fox, Sony Pictures i Paramount Pictures u narednim će mjesecima biti zaslužna za daljnje znatno povećanje filmske ponude u B.net Videoteci, čineći je jednom od najbolje opremljenih na tržištu. Dodatne usluge poput ove, i naš kontinuirani rad na tome da korisnicima omogućimo praćenje najatraktivnijih sadržaja dostupnih u svijetu, znatno povećavaju vrijednost naših usluga za B.net korisnike“, izjavio je Adrian Ježina, predsjednik uprave B.neta.

Aktualni filmski naslovi spomenutih studija od danas su dostupni u novom katalogu “Premijere” dok su njihovi stariji filmovi smješteni u već postojećim katalozima. Iznajmljivanje filmova kreće se po cijenama od 15 kn za aktualne, odnosno 12 kn za starije filmske naslove.

Izvor: B.net PR

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!