Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Bowers & Wilkins – Brand of the year 2012

Bowers & Wilkins – Brand of the year 2012

Izdavačka kuća WEKA Media Publishing, inače vlasnik tri vodeća njemačka HIFI časopisa, Audio, Stereoplay i Video-HomeVision nagradili su Bowers & Wilkins nagradom ‘Brand of the year 2012’! Više od 25000 čitatelja sudjelovalo je ove godine u odluci kome će u konačnici pripasti ova prestižna nagrada.

Bowers & Wilkins je osvojio čak 11 prvih mjesta u različitim kategorijama, 5 drugih i 3 treća. Slobodno možemo reći da je prilična konkurencija desetaka različitih brandova potučena do koljena.

Ovo još jedan u nizu neosporivih dokaza da Bowers & Wilkins predstavlja jednog od najvažnijih proizvođača zvučnika današnjice čija popularnost nezaustavljivo raste iz godine u godinu.

Tko se sve našao na popisu finalista i u kojim kategorijama je Bowers & Wilkins osvojio vodeća mjesta pogledajte OVDJE.

Izvor: Sonus Art PR

About Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

5 komentara

  1. Naravo, a ko bi drugi nego legende.

  2. pozdrav svima ,ja imam njihov pv1 i doista sam prezadovoljan,imam i cm 5 i nisam bas zadovoljan sa njima fali im basa .Ali definitvno generalno gledajuci oni su najbolji brand svih vremena.
    :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*