Home » Vijesti » Reportaže » Report [Zagreb]: Multimedia Hi-Fi Show – proljetni Hi-Fi sajam

Report [Zagreb]: Multimedia Hi-Fi Show – proljetni Hi-Fi sajam

Unikatni i ekskluzivni zvučnici, gramofoni, lampaška pojačala, CD playeri i audiofilski kabeli vrijedni više desetaka tisuća eura demonstrirani su javnosti ovog ovog vikenda u prostorijama luksuznog hotela Regent Esplanade. Premda se na logotipu Showa spominju i audio i video tehnologije, video segment i ovoga puta nije bio nigdje spominjan niti viđen, već je fokus bio i ostao na audio opremi visoke klase. U nastavku pogledajte koji su sustavi svirali i kolika im je okvirna cijena.

Salon: Paris 1

U salonu Paris 1 dio asortimana predstavio je Planet Audio iz Zagreba. Planet Audio program sadrži stereo i multikanalne kućne uređaje, audiofilski pribor, gramofonske ploče i elektronske cijevi/lampe, sve po izuzetno konkurentnim cijenama.

Izložena su bila dva sustava:

#1 sustav s nizozemskim Karma zvučnicima, Conrad-Johnson pretpojačalom, Lamm Hybrid monoblokovima i Cary CD306 Super Audio CD playerom vrijednosti cca. 400.000,00 kuna

#2 2.1 sustav domaće izrade temeljen na hornama, FGH model koji s jednom membranom uspjeva reproducirati frekvencije od 38 Hz pa do 22 kHz, dok se za frekvencije ispod 40 Hz brine subwoofer također s jednom hornom, no daleko većeg volumena. Cijena ovog sustava je oko 100.000,00 kuna

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. super reportaža!:) samo tako

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*