Periferija/daljinskiRecenzije

Recenzija [daljinski upravljač]: Logitech Harmony 1100

Zaključak

Logitech Harmony 1100 zadržava tradicijske vrednote obitelji upravljača kojoj pripada, te ispravlja dio nedostataka starijeg brata. Upravljač je ovo u koji je potrebno uložiti dosta vremena kako biste ga pravilno podesili, a aktivnosti same po sebi redefiniraju način korištenja uređaja u dnevnom boravku, što u kombinaciji s nestandardnim izgledom nosi poruku kako ovaj upravljač nije za svakoga. Definitivno nije za obitelji s malom djecom jer koliko god bio robustno građen i ojačan aluminijem, posjeduje LCD ekran koji nije neuništiv, a i samo kućište koje nije vodonepropusno. Harmony 1100, kao i stariji brat, namjenjeni su klijenteli koja točno zna što hoće i koja je spremna koristiti upravljač na način na koji je on zamišljen, a sve to u vrlo luksuznom izdanju i po priličnoj cijeni. Za korisnike koji i dalje preferiraju klasičniji dizajn, no ne žele ostati bez naprednih značajki koje nudi Harmony serija, Harmony One je dobar izbor.

Ocjena: 8/10

Na test ustupio: Logitech Hrvatska

Maloprodajna cijena (na dan objave): 2.700,00 kn

Copyright HDtelevizija.com, 2009. Sva prava pridržana.

Tekst i slike nije dopušeno kopirati bez dozvole!

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Prva traka s CD-a Usher Audio – Be There – Be Series Demo Cd, naslov: The Mass – The Broadcast Chorus Of China.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!