Periferija/daljinskiRecenzije

Recenzija [daljinski upravljač]: Logitech Harmony 1100

Instalacija – softver

Kao i kod ostalih upravljača Harmony serije, tako i ovaj model se jedino može podesiti putem Harmony softvera koji instalirate na računalo, a preko kojeg uređujete sve parametre ovog upravljača. Ono što nas je razočaralo jest činjenica što u postojeći korisnički račun, a preko kojeg smo podešavali Harmony 1000, One i Harmony 525 modele, nije bilo moguće dodati model 1100, već smo bili primorani otvoriti novi korisnički račun i sve komponente nanovo dodavati. Za nove korisnike ovo nije neki problem jer ionako će morati otvoriti novi korisnički račun, no postojeći koji su uložili mnogo vremena kako bi podesili neki stariji model da radi onako kako oni to žele, ovo neće dočekati sa smješkom.

Podešenje uređaja prošlo je kao i kod ostalih modela, dodali smo sve koje smo odlučili “objediniti” ovim upravljačem i nakon toga podesili aktivnosti.

Ukupno smo dodali 7 različitih uređaja od maksimalno 15 koliko ih Harmony 1100 može kontrolirati.

Tokom ažuriranja daljinskog upravljača novim informacijama, automatski je odrađena i obnova njegovog firmwarea, što je i prikazano na zaslonu:

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Prva traka s CD-a Usher Audio – Be There – Be Series Demo Cd, naslov: The Mass – The Broadcast Chorus Of China.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!