Blu-ray izdanjaFilmovi

Krenule predbilježbe za Gospodar Prstenova na Blu-ray mediju

Kako je i bilo najavljeno za ovu godinu, Jacksonova trilogija Gospodara Prstenova pojavila se na listi predbilježbi na Amazon.com stranici. Cijena u predbilježbi iznosi $69.99, dok će cijena iznositi $99.98 jednom kada se boxset pojavi na tržištu. Amazon.com je također prikazao i prednju stranu pakiranja Trilogije, a koju možete vidjeti i na početku ovog članka. Ako nas pitate, izgleda izvrsno! Ipak, u cijelog priči postoji i jedan nedostatak…

Da ne bi bilo sve tako bajno, evo i razloga negodovanja fanova: najavljen boxset nudi Trilogiju u KINO verziji, dakle bez dodatnih sadržaja koji su izdani u specijalnim Extended izdanjima na DVD-u, a koji nude pregršt izbačenih scena i mnogo bolje zaokružuju ovu ekranizaciju. S obzirom na kapacitet Blu-ray diska, jasno je da će se na tržištu za neko vrijeme pojaviti i produljene verzije na Blu-rayu, taman dok New Line Cinema i Warner Bros. zgrnu novac od fanova koji ne žele više čekati HD varijantu Tolkienovog remek djela.

Tema na forumu HD Televizije u kojoj možete vidjeti usporedbu kvalitete slike između SD i HD verzije >

Link na Amazon.com stranicu za predbilježbu >

Link na Bluray.com stranicu na kojoj možete pronaći pakiranje Trilogije u visokoj razlučivosti >

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. Zabrinjavajuae ! Do kraja godine oba preostala izdavača ae vrlo vjerojatno doživjeti bankrot tako da je pitanje što ae više izaai kod nas a što ne …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!