Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Krenule predbilježbe za Gospodar Prstenova na Blu-ray mediju

Krenule predbilježbe za Gospodar Prstenova na Blu-ray mediju

Kako je i bilo najavljeno za ovu godinu, Jacksonova trilogija Gospodara Prstenova pojavila se na listi predbilježbi na Amazon.com stranici. Cijena u predbilježbi iznosi $69.99, dok će cijena iznositi $99.98 jednom kada se boxset pojavi na tržištu. Amazon.com je također prikazao i prednju stranu pakiranja Trilogije, a koju možete vidjeti i na početku ovog članka. Ako nas pitate, izgleda izvrsno! Ipak, u cijelog priči postoji i jedan nedostatak…

Da ne bi bilo sve tako bajno, evo i razloga negodovanja fanova: najavljen boxset nudi Trilogiju u KINO verziji, dakle bez dodatnih sadržaja koji su izdani u specijalnim Extended izdanjima na DVD-u, a koji nude pregršt izbačenih scena i mnogo bolje zaokružuju ovu ekranizaciju. S obzirom na kapacitet Blu-ray diska, jasno je da će se na tržištu za neko vrijeme pojaviti i produljene verzije na Blu-rayu, taman dok New Line Cinema i Warner Bros. zgrnu novac od fanova koji ne žele više čekati HD varijantu Tolkienovog remek djela.

Tema na forumu HD Televizije u kojoj možete vidjeti usporedbu kvalitete slike između SD i HD verzije >

Link na Amazon.com stranicu za predbilježbu >

Link na Bluray.com stranicu na kojoj možete pronaći pakiranje Trilogije u visokoj razlučivosti >

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

5 komentara

  1. Jedva cekam!!! Kad ce doci kod nas, jel znate?

  2. Maksimilijan, dobra vijest: Trilogija stiže dok kraja godine i kod nas. Ona malo manje dobra: grub datum Continental Filma: 19.11…..

  3. Prava stvar,jedva čekam.

  4. Zabrinjavajuae ! Do kraja godine oba preostala izdavača ae vrlo vjerojatno doživjeti bankrot tako da je pitanje što ae više izaai kod nas a što ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*