Blu-ray izdanjaFilmovi

Prvi pogled u Star Trek 2009 DVD/Blu-ray izdanje

startrek_bluray_2

Paramount Home Enternainment je ovaj tjedan na konferenciji za novinare predstavio nove DVD i Blu-ray naslove, te usput prikazao nekoliko značajki željno očekivanog Blu-ray izdanja najnivijih Zvjezdanih Staza. Zahvaljujući suradnji s portalom Moj-film donosimo u nastavku detalje vezane uz dodatke i izbornike ovog Blu-ray izdanja.

Navigacija
Paramount je prikazao navigaciju drugog diska (Disk 2) Blu-ray seta koji će biti vrlo sličan disku 2 od DVD izdanja, ali uz neke dodatne funkcije. Ovi izbornici su veoma atraktivni u kombinaciji sa dijagramom broda USS Enterprise u pozadini, a „tree style“ proširivi izbornici su jednostavni za korištenje

star-trek-11-bd

Dodaci
Ubačena je velika količina dodatnih sadržaja i to sve u HD tehnici. Javnosti su prikazani samo neki sadržaji ali oni koji su prikazani su izuzetno dobre produkcije i prepuni su inrvjuvima svih glavnih glumaca i cijele glumačke postave.

Starfleet Simulator letjelice
Jedan od najcool dodataka koji je dostupan jedino na Blu-ray izdanju je simulacija letjelice. Možete „izbliza“ pogledati ili Enterprise ili Naradu i to kao savršeno renderirane slika brodova bazirane na modelima iz ILM-a.

Više detalja o predstavljenom Blu-ray izdanju potražite na Moj-film.hr portalu.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!