Home » Filmovi » Blu-ray izdanja » Prvi pogled u Star Trek 2009 DVD/Blu-ray izdanje

Prvi pogled u Star Trek 2009 DVD/Blu-ray izdanje

startrek_bluray_2

Paramount Home Enternainment je ovaj tjedan na konferenciji za novinare predstavio nove DVD i Blu-ray naslove, te usput prikazao nekoliko značajki željno očekivanog Blu-ray izdanja najnivijih Zvjezdanih Staza. Zahvaljujući suradnji s portalom Moj-film donosimo u nastavku detalje vezane uz dodatke i izbornike ovog Blu-ray izdanja.

Navigacija
Paramount je prikazao navigaciju drugog diska (Disk 2) Blu-ray seta koji će biti vrlo sličan disku 2 od DVD izdanja, ali uz neke dodatne funkcije. Ovi izbornici su veoma atraktivni u kombinaciji sa dijagramom broda USS Enterprise u pozadini, a „tree style“ proširivi izbornici su jednostavni za korištenje

star-trek-11-bd

Dodaci
Ubačena je velika količina dodatnih sadržaja i to sve u HD tehnici. Javnosti su prikazani samo neki sadržaji ali oni koji su prikazani su izuzetno dobre produkcije i prepuni su inrvjuvima svih glavnih glumaca i cijele glumačke postave.

Starfleet Simulator letjelice
Jedan od najcool dodataka koji je dostupan jedino na Blu-ray izdanju je simulacija letjelice. Možete „izbliza“ pogledati ili Enterprise ili Naradu i to kao savršeno renderirane slika brodova bazirane na modelima iz ILM-a.

Više detalja o predstavljenom Blu-ray izdanju potražite na Moj-film.hr portalu.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

  1. Nadam se da ae to dvostruko izdanje doai i kod nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*