FilmoviKinoVijesti

Dostupan prvi trailer za novi film o Snjeguljici

Za sve one koji su odrasli na bajkovitim pričama braće Grimm, sigurno će biti zadovoljni najnovijim filmom o Snjeguljici pod nazivom “Snow White and the Huntsman”.

Film temeljen na izrazito popularnoj bajci o Snjeguljici će režirati Rupert Sanders, a glavne uloge zauzeti će proslavljene hollywoodske zvijezde poput Kristen Stewart, Chrisa Hemswortha i Charlize Theron, dok će patuljke zasada tumačiti Ian McShane, Eddie Izzard, Bob Hoskins i Toby Jone.

Gledajući trailer, sviđa nam se realnost prikaza cijele priče o Snjeguljici, jer su braća Grimm zapravo pisala vrlo mračne i okrutne priče koje su kasnije zašećerene i ublažene za mlađu populaciju.

Film “Snow White and the Huntsmen” najavljen je za ljeto 2012, a da ne duljimo, evo trailera:

[youtube id=”11Wn-_uyT48″ w=”600″ h=”337″]

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!