Home » Filmovi » Dostupan prvi trailer za novi film o Snjeguljici

Dostupan prvi trailer za novi film o Snjeguljici

Za sve one koji su odrasli na bajkovitim pričama braće Grimm, sigurno će biti zadovoljni najnovijim filmom o Snjeguljici pod nazivom “Snow White and the Huntsman”.

Film temeljen na izrazito popularnoj bajci o Snjeguljici će režirati Rupert Sanders, a glavne uloge zauzeti će proslavljene hollywoodske zvijezde poput Kristen Stewart, Chrisa Hemswortha i Charlize Theron, dok će patuljke zasada tumačiti Ian McShane, Eddie Izzard, Bob Hoskins i Toby Jone.

Gledajući trailer, sviđa nam se realnost prikaza cijele priče o Snjeguljici, jer su braća Grimm zapravo pisala vrlo mračne i okrutne priče koje su kasnije zašećerene i ublažene za mlađu populaciju.

Film “Snow White and the Huntsmen” najavljen je za ljeto 2012, a da ne duljimo, evo trailera:

[youtube id=”11Wn-_uyT48″ w=”600″ h=”337″]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

2 komentara

  1. da ne duljim, gdje je trailer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*