DVD i Blu-ray recenzijeFilmovi

Tehnički osvrt [DVD]: Mirrors (2008)

Dodatni sadržaji

Na disku se nalazi nekoliko posebnih dodataka, uključujući izbačene i alternativne scene, te dva dokumentarna filma, Refleksije: Prilog o snimanju filma i prilog “Iza zrcala”. Valja također spomenuti kako se na disku nalaze i kino i unrated verzija filma, što pohvaljujemo.

Što se izbrisanih i alternativnih scena tiče, njih se nudi ukupno osam, a moguće ih je pogledati uz komentar producenta Alexandra Aje. Najzanimljiviji od svih navedenih je alternativni završetak, a sve scene su prezentirane u 2.35:1 formatu uz DD 2.0 (192 kbps) zvuk.

Dokumentarni film “Refleksije: Prilog o snimanju filma” traje 48 minuta i u njemu govore autori filma i glumci o idejama, realizaciji i preprekama koje su imali tokom snimanja. Prilog je sniman u 16:9 formatu, dok su isječci iz filma ostali u standardnom 2.35:1. Prigovaramo izostanku hrvatskih titlova, a čak se ni engleski titlovi ne prikazuju stalno, već samo kada netko govori na francuskom. Jedino su ruski titlovi prikazani tokom cijelog priloga, što će malo kome iz naše regije koristiti.

Drugi prilog, “Iza zrcala” je također dokumentarni film, trajanja 18 minuta u kojem se uz isječke iz filma govori o mističnosti ogledala i načina na koji ih različite religije gledaju. Zanimljiv prilog u svakom slučaju, prezentiran u 16:9 formatu.

Naručite film Ogledala na DVD-u

Prethodna stranica 1 2 3 4 5Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!