FilmoviVijesti

James Bond Party u Saloonu

28. listopada od 20 sati u klubu Saloon održat će se promocija knjige, filma i videoigre Zrno utjehe (Quantum of Solace).

Promociji će prisustvovati Diggory Laycock, nećak Iana Flaminga, tvorca serije priča o tajnom agentu Jamesu Bondu, koji će samo za ovu priliku doputovati u Hrvatsku. Isto tako, bit će proglašena hrvatska Bond djevojka – pobjednica natječaja čiji će lik krasiti hrvatsku naslovnicu zbirke Zrno utjehe. Naime, Algoritam je, u suradnji s Jutarnjim listom, odlučio naslovnicu svakog pojedinog hrvatskog izdanja knjige o Jamesu Bondu ukrasiti fotografijom jedne hrvatske ljepotice koja će utjeloviti Bondovu djevojku iz te knjige. Svaki će uzvanik moći zaigrati Quantum of Solace videoigru u gaming roomu i pogledati dijelove filma Zrno utjehe koji u kino dvorane diljem Hrvatske stiže 6. studenog.  Dođite u Saloon i opustite se u ugodnom ambijentu i druženju u stilu Jamesa Bonda!

O ZBIRCI PRIČA ZRNO UTJEHE

Zbirka Zrno utjehe na jednom mjestu donosi sve kratke proze posvećene Bondu koje je Fleming u životu napisao, otkrivajući puni spektar njegove književne

kreacije. Danas je pred nama još jedan film koji nosi naslov Flemingove kratke proze – ali se radnjom od njega još jedanput potpuno razlikuje. U devet pripovijedaka koje okuplja zbirka Zrno utjehe, svaka je stranica novost, i svaka donosi novo zrno iznenađenja iz pera pisca koji se na ovim stranicama otkriva kao majstorski kroničar hladnoratovskog i postkolonijalnog doba. Urednik i prevoditelj Vladimir Cvetković Sever priredio je ovu zbirku kao popratni svezak u nedavno započetoj Algoritmovoj ediciji koja hrvatskim čitateljima prvi put donosi cjelokupni Flemingov serijal o agentu 007.

Na naslovnici Casina Royale našla se tako pulska manekenka Ana Zdarilek, koja je utjelovila Vesper Lynd, a za naslovnicu Zrna utjehe organiziran je javni natječaj na koji se javilo 300 djevojaka u dobi od 15 do 25 godina. Od petnaest djevojaka u užem izboru, žiri je, zajedno s predstavnikom flemingove, odabrao njih tri za najuži izbor, a čitatelji Jutarnjeg lista mogli su na web portalu Jutarnjeg lista i Algoritma glasati za jednu od djevojaka – Lanu Boško, Lidiju Lešić ili Marcelu Marinović. Pobjednica natječaja bit će proglašena tijekom paryja u Saloonu.

Adsense
1 2Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!