Home » Vijesti » 3D » Hollywood održava 3D na životu s trodimenzionalnim remakeom Jurskog Parka u 2013.

Hollywood održava 3D na životu s trodimenzionalnim remakeom Jurskog Parka u 2013.

Jurski-park-u-3D-u

Steven Spielberg se pridružio Georgeu Lucasu i Jamesu Cameronu kad je riječ o ponovnom lansiranju starih filmskih hitova u 3D-u. Od Ratova zvijezda: Epizoda I do Titanika, sljedeći je na popisu Jurski park, hit film kojeg ćemo sljedeće godine gledati preko plastičnih naočala u kinima.

Prema našem mišljenju, ponovno lansiranje legendarnih filmova uz koje su mnogi od nas odrasli je i više nego pozitivna stvar, posebno za mlađu populaciju koja može imati slično iskustvo, ali uz 3D smanjenju kvalitetu slike i potencijalne glavobolje, pitanje je hoće li dojam gledanja biti jednako dobar.

Obzirom da je film Ratovi zvijezda: Epizoda I u 3D-u do sada zaradio čak 97 milijuna dolara na svjetskom box officeu, tako sigurno premašivši troškove 2D-u-3D konverzije, nije ni čudo da Hollywood održava 3D na životu.

Svi ljubitelji Jurskog parka moći će tako “osjetiti” 3D doživljaj Jurskog parka iz 1993. u srpnju 2013. godine.

Izvor: Dvice

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

3 komentara

  1. što bi se reklo, laka lova…

  2. Ili dok je ovaca bitce i vune.

  3. umisto da snimaju 3d filmove sa 3d kamerama oni umjetnim putem pritvaraju 2d u 3d,izgleda da što se tiče 3d-a na kraju neče biti ništa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*