3DFilmoviKinoVijesti

Hollywood održava 3D na životu s trodimenzionalnim remakeom Jurskog Parka u 2013.

Jurski-park-u-3D-u

Steven Spielberg se pridružio Georgeu Lucasu i Jamesu Cameronu kad je riječ o ponovnom lansiranju starih filmskih hitova u 3D-u. Od Ratova zvijezda: Epizoda I do Titanika, sljedeći je na popisu Jurski park, hit film kojeg ćemo sljedeće godine gledati preko plastičnih naočala u kinima.

Prema našem mišljenju, ponovno lansiranje legendarnih filmova uz koje su mnogi od nas odrasli je i više nego pozitivna stvar, posebno za mlađu populaciju koja može imati slično iskustvo, ali uz 3D smanjenju kvalitetu slike i potencijalne glavobolje, pitanje je hoće li dojam gledanja biti jednako dobar.

Obzirom da je film Ratovi zvijezda: Epizoda I u 3D-u do sada zaradio čak 97 milijuna dolara na svjetskom box officeu, tako sigurno premašivši troškove 2D-u-3D konverzije, nije ni čudo da Hollywood održava 3D na životu.

Svi ljubitelji Jurskog parka moći će tako “osjetiti” 3D doživljaj Jurskog parka iz 1993. u srpnju 2013. godine.

Izvor: Dvice

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. umisto da snimaju 3d filmove sa 3d kamerama oni umjetnim putem pritvaraju 2d u 3d,izgleda da što se tiče 3d-a na kraju neče biti ništa

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!