Digitalna televizija u Hrvatskoj

Danas sučeljavanje na temu prelaska na digitalni signal

Danas će se u hotelu Westin održati sučeljavanje direktora nacionalnih TV-kuća s čelnim ljudima državne administracije na temu prelaska s analognog na digitalno emitiranje televizijskih programa. Na sučeljavanju će vodeći ljudi televizijskih kuća nastojati dobiti odgovore na pitanja o tijeku digitalizacije i razlozima zbog kojih se ona provodi.

Što time dobivaju gledatelji (kada se uvodi format koji ne omogućava HDTV), što koncesionari, a što oglašivačka industrija, samo su neka od pitanja na koja će se pokušati pronaći odgovori. Komercijalne televizije pokušat će doznati koliko gube, a koliko dobivaju prelaskom na novi sustav odašiljanja signala.

Na konferenciji će biti prisutni i davatelji usluge IPTV-a i kabelske televizije: T-Com, Iskon i B.net.

Izvor: Večernji.hr / Mediaking.hr

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!