FilmoviRecenzije filmovaReportaže

Reportaža [Zagreb]: Premijera filma Pink Panther 2

Pink Panther 2 – ispitaj neočekivano

Kako glasi podnaslov filma, tako smo i mi došli u dvoranu s malim očekivanjima, očekujući još jednu osrednju komediju s već poznatim forama samo u drugom ruhu, no na veliko iznenađenje, film nas je vrlo pozitivno iznenadio. U 90 minuta koliko traje film, uistinu se mnogo toga vrlo zabavnog dogodi i film se čini kao da traje barem 20 minuta duže od tog vremena. Za razliku od nekih drugih filmova koje se nazivaju komedije, a uspiju nasmijati publiku toliko puta koliko se može nabrojati na prste ove ruke, Pink Panther 2 ih nudi pregršt, premda po slobodnoj procjeni djeluje nam kao da ih je više nakon prvih 20-ak minuta.

Još jednom pohvaljujemo dobro tempiranje radnje i događaja zbog čega je film moguće lako pratiti i nema monotonosti, a tempo bismo usporedili s filmom Dan Kad Se Zemlja Zaustavila, s time da je u ovom filmu tempo ipak nešto brži, što je razumno s obzirom na žanr.

Gluma nam se također svidjela, a isto možemo reći i za glavnu žensku ulogu koju tumači Aishwarya Rai, a koja nas je posebno iznenadila svojim talentom. Nakon Beyonce koja je tumačila glavnu žensku ulogu u prvom Pink Pantheru, Aishwarya je odlično odradila svoj posao, usudili bismo se reći i bolje od ove američke R&B pjevačice. John Cleese je u par scena u kojima se pojavljuje prilično dobro “skinuo” originalnog inspektora Dreyfusa, vječnog šizofrenika i teško alergičnog na ispektora Clouseaua.

Format slike je 16:9 što znači da će film odlično izgledati na 16:9 zaslonima kada se pojavi na DVD-u i Blu-rayu, a u kinu kako to biva ipak malo fali široki kut koji nosi 2.35:1 format. Zvuk je bio solidan premda ne možemo reći da nas je pretjerano oduševio i bombardirao sa svih strana. No, Pink Panther tema uvijek dobro zvuči…

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!